Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon kicsi a mellem. Szerint...

Nagyon kicsi a mellem. Szerintetek van még rá esély hogy nőljon? 15/l

Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 20:51
 1/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Még bőven nőhet, de azért ne nagyon ringasd magad tévhitekbe, mert egyáltalán nem biztos, hogy fog is. Nekem 15 éves koromban kezdett nőni, de nem nőtt nagyra. Szóval, persze, hogy nőhet, de lehet, hogy nem fog, vagy nem sokat.

Esetleg kérdezd meg anyukádat, nagymamádat, mert az ő fejlődésükből azért valamennyire lehet következtetni a tiédre.

2015. aug. 29. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Persze nőhet.

Nekem csak 14 évesen kezdett el nőni. Volt olyan osztálytársam, akinek addigra már óriási mellei voltak. Na nekem sose lett akkora. Most is nagyon pici. Tiniként nagyon zavart. De már nem. Rájöttem, hogy vannak más előnyös vonásaim és így is sok pasinak tetszem.

2015. aug. 29. 21:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm :) 75/a-s melltartót hordok
2015. aug. 29. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 75A-s melltartót hordok, 21 évesen.

Még nőhet a melled, de ha nem, az se baj. Igaza van az előttem szólónak, ne készülj nagyon rá. Én is azt vártam mindig, hogy na, majd jövőre hátha fpg nőni, meg majd jövőre biztosan már lesz valami. Jobban jársz, ha elfogadod mielőtt olyannak, amilyen! :) Biztosan fog még nőni, de lehet nem olyan sokat. Anyukádnak, nagymamáidnak mennyire van nagy melle?

Én nagyon utáltam régen, hogy semmi mellem sincs, de már elfogadtam, és nem idegesítem magam rajta.

2015. aug. 29. 21:20
 5/6 opened paradise ***** válasza:
Még nőhet és még a fogamzásgátlótól is tud nőni.
2015. aug. 29. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Régen nőt a fogamzásgátlótól, mert rengeteg hormon volt benne, ma már alig van benne.
2015. aug. 29. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!