18 évesen nagyon kicsi a mellem (75/A) van rá ésély hogy még nöni fog?
Figyelt kérdés
8 évig szertornàztam de màr régen abbahagytam nem vagyok különösebben vékony de nagyon zavar hogy kicsi a mellem ràadàsul a formàja se szép :( fog még vàltozni vagy nöni esetleg? valaki tud adni valami tippet hogy hogyan lehetne nagyob vagy legalàbb hogyan tudnàm egy kicsit formàlni?2015. febr. 1. 16:56
2/3 anonim válasza:
21 éves korodig fejlődésben vagy.
3/3 anonim válasza:
Ha edzed a mellizmodat, az megemeli a melledet, tehát "formálhatod" valamilyen szinten.
Ha csak és kizárólag a mell növelése a cél, akkor próbálkozhatsz hízással is, de mint ahogy nincs területi fogyás, úgy nincs területi hízás sem.
A genetikádtól függ, hogy mekkora melled lesz/lehet. Nézd meg az (apai) nagyanyádat, kb. hasonlókat remélhetsz te is, genetikát tekintve.
Egyébként ha kicsi a melled, szerintem kár görcsölni rajta, inkább kompenzálj egy ilyennel:
Segítséget itt találsz:
lifetilt.hu
lifetilt.blog.hu
shop.builder.hu
builder.hu
biotechusashop.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!