Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az gáz, ha ekkora mellem van?

Az gáz, ha ekkora mellem van?

Figyelt kérdés
[link] emellett szép alakom, hosszú lábaim, formás fenekem, és hozzáillő átlagosnál kicsit vékonyabb testalkatom. Ez is bejön még valakinek vagy csak a mindenből átlagos, illetve nagyfenekű nagymellű csajok?

#mell #kicsi #nemlóg #kerekmegminden #akkoris #anagy #alegjobb
2014. nov. 24. 15:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
47%
tökéletes
2014. nov. 24. 15:08
 2/22 A kérdező kommentje:
ja és 17/L lehet hogy még nőni fog?
2014. nov. 24. 15:10
 3/22 anonim ***** válasza:

Ha az összkép jó, akkor nincs gáz. A képen lévő lánnyal pl szívesen cserélnék. Igaz,nekem sincs nagy mellem, (75/b),de itt-ott van feleslegem és nincsenek szép hosszú lábaim. Én inkább a kis mellett választanám,ha mellé szép vékony lennék. Szóval nem gáz.

26/L

2014. nov. 24. 15:12
 4/22 anonim ***** válasza:
Ja,és lehet még nőni fog,bár nekem kb 17 évesen már ekkora volt a mellem,mint most,és sajnos semmit nem nőtt azóta. :/
2014. nov. 24. 15:13
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit tudnék velük csinálni. Műtét.. vagy olvastam, hogy a fogamzásgátlótól is nőhet. Esetleg vannak mellnövelő tabletták, de azok nem tudom mennyit érnek.
2014. nov. 24. 15:22
 6/22 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz. Fogadd el. Van pasid? Ha nincs,majd lesz és ő szeretni fogja nagyon,akkor is,ha kicsi. Nem az számít,ezt úgy hidd el,hogy én is utáltam a kis melleimet,talán most már elfogadtam 26 éves koromra. Én szedek tablettát,egy kicsit sem nőtt tőle,de valakinek nő tőle..de csak azért ne szedj. Mellnövelő tabletta nincs,amiket reklámoznak az mind lehúzás. És addig,amíg nem szülsz ne csináltass műciciket. Mivel terhesség/szoptatás alatt is nő/formálódik a mell. Ahogy hízástól/fogyástól is. Semmi értelme nincs. Nyugodj bele,hogy ekkora. És vigasztaljon az,hogy van sok cucc,amivel nagyobbnak lehet mutatni és csini ruhában. :)
2014. nov. 24. 15:26
 7/22 anonim válasza:
fantasztikus.
2014. nov. 24. 15:26
 8/22 anonim ***** válasza:
Jó az úgy ahogy van. Nekem jobban bejön az ekkora, mint a felfújt lufik. :)
2014. nov. 24. 15:27
 9/22 anonim ***** válasza:
ez sokkal szebb mint a nagyok..
2014. nov. 24. 15:45
 10/22 anonim ***** válasza:
39%
Hát nem valami esztétikus. Nagy mell párti vagyok, bocsi.
2014. nov. 24. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!