Az gáz, ha ekkora mellem van?
Nekem az ilyen nők tetszenek leginkább. Egy szép arccal egy ilyen test egyszerűen tökéletes. Hozzám jössz feleségül? :)
19/f
Egy NŐ nem 2 nagy melltől lesz nő.
Einstein is megmondta, hogy minden relatív, így fontos, hogy a testedhez viszonyítva mekkorák azok a mellek. A képen igazán esztétikus az összhang, ha szereted és elfogadod magad, a kisugárzásod minden gigamellet elhomályosít ahová belépsz ;-)
"A kicsi mellet is lehet nagyon szeretni."
+ elmondanám, h a nagymellű nők túlnyomó többsége gyenge az ágyban. Talán azt hiszik, h attól már ők a főnyeremény, h 2 lufit bedobnak az ágyba. A kisebb mellűek viszont dokkal közvetlenebbek, nyitottabbak, szerethetőbbek.. ;-)
#14 egy szóval sem mondtam, hogy ez én vagyok :D
Köszönöm a válaszokat! Sokat gondolkodtam már a műtéten mert nem szeretnék sokkal nagyobbakat.
És bár meg tudják csinálni úgy, hogy alig legyen látható, előbb megpróbálom én is elfogadni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!