Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az gáz, ha ekkora mellem van?

Az gáz, ha ekkora mellem van?

Figyelt kérdés
[link] emellett szép alakom, hosszú lábaim, formás fenekem, és hozzáillő átlagosnál kicsit vékonyabb testalkatom. Ez is bejön még valakinek vagy csak a mindenből átlagos, illetve nagyfenekű nagymellű csajok?

#mell #kicsi #nemlóg #kerekmegminden #akkoris #anagy #alegjobb
2014. nov. 24. 15:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj vele semmit, jó az úgy. Főleg ne műttesd.
2014. nov. 24. 16:45
 12/22 anonim ***** válasza:

Nekem az ilyen nők tetszenek leginkább. Egy szép arccal egy ilyen test egyszerűen tökéletes. Hozzám jössz feleségül? :)

19/f

2014. nov. 24. 20:13
 13/22 anonim ***** válasza:
nekem is az ilyen tetszik :) 23/f
2014. nov. 25. 02:39
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Még ha ez te lennél biztos el hisszük
2014. nov. 25. 06:58
 15/22 tesho válasza:
42%

Egy NŐ nem 2 nagy melltől lesz nő.

Einstein is megmondta, hogy minden relatív, így fontos, hogy a testedhez viszonyítva mekkorák azok a mellek. A képen igazán esztétikus az összhang, ha szereted és elfogadod magad, a kisugárzásod minden gigamellet elhomályosít ahová belépsz ;-)

"A kicsi mellet is lehet nagyon szeretni."

+ elmondanám, h a nagymellű nők túlnyomó többsége gyenge az ágyban. Talán azt hiszik, h attól már ők a főnyeremény, h 2 lufit bedobnak az ágyba. A kisebb mellűek viszont dokkal közvetlenebbek, nyitottabbak, szerethetőbbek.. ;-)

2014. nov. 25. 10:14
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen pózban kérdezed...
2014. nov. 25. 10:19
 17/22 A kérdező kommentje:

#14 egy szóval sem mondtam, hogy ez én vagyok :D

Köszönöm a válaszokat! Sokat gondolkodtam már a műtéten mert nem szeretnék sokkal nagyobbakat.

És bár meg tudják csinálni úgy, hogy alig legyen látható, előbb megpróbálom én is elfogadni :)

2014. nov. 25. 14:41
 18/22 Synesztro válasza:
26/F Én nagyobb ciciről vátottam a mostani párommal kisebbre, és eleinte én is féltem, hogy fú túl kicsi a melle, én is a nagyobbal szerettem játszani, de neki is pont ilyenek mint a képen lévőé, feszesek, nagyon gusztusosak, és idővel nem csak hogy megszerettem, szinte már rajongok értük, van hogy meztelenül jár a lakásban, és én csak csodálattal tudom bámulni. 4éve hogy együtt vagyunk, és minden nappal jobban tettszik;D
2014. nov. 25. 15:53
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem is ekkora mellem van :( egy rémálom :(
2014. dec. 3. 23:56
 20/22 Synesztro válasza:
20/20as. Minden vélemény szabad, és megengedett, de ahogy leírtad, az rohadt bunkó volt. A 10 centi alatti pénisz sem pénisz, te mégis annak tartod a tiédet nem?:@
2014. dec. 5. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!