Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gáz hogy ekkora a...

Nagyon gáz hogy ekkora a mellem? Én szégyenlem

Figyelt kérdés
16 évesen 75/A-s melltartót hordok. Én nagyon szégyenlem, hogy ekkora van :( Van esély rá, hogy megnő nagyobbra? Vékony vagyok.

2012. júl. 31. 16:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Én imádom! Különben persze, hogy van esély, hogy nő. Egyrészt ha hízol, másrészt, ha nem 12 évesen jött meg, akkor még több fejlődés várható, mert akkor később érő típus vagy. Ha így marad, is lesz ezer pasi, akinek az bejön! Egy 75/A-s mell jó popsival olyan klasszis nőt is takarhat, hogy föl se merül senkiben, hogy lehetne nagyobb is. Most őszintén: Ha nekem nincs 20 centis, szégyellnem kell? ;)
2012. júl. 31. 16:34
 2/20 anonim ***** válasza:
75%

nem az nem kell szégyelni:)

igen nőhet még

de akkor is nőhet nő a testsúlyod stb

sörtől is nő

2012. júl. 31. 16:34
 3/20 A kérdező kommentje:

Első: Nagyon köszönöm, most megnőtt az önbizalmam egy kicsit :D

Második: Sörtöl? :O ezt nem hallottam még :D

Ment a zöldkéz :)

2012. júl. 31. 16:37
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz! Inkább legyen kicsi melle egy lánynak, de legyen természetes! Egyébként sem a mell méretén múlik a szépség!
2012. júl. 31. 16:43
 5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Neked is ment a zöldkéz :)
2012. júl. 31. 16:47
 6/20 anonim ***** válasza:
83%

Hány kg vagy és milyen magas?

Nekem hogy őszinte legyek, még az A melltartó is nagy volt eddig. Most nekiálltam hízókúrázni, végre néha már elérem esténként az 50 kg-os álomhatárt, és most először vettem észre, hogy kitöltöm végre a Push-up-os A kosarat...képzelheted. De azt is csak az egyik mellemmel, mert persze az egyik picit kisebb alapból. Szóval én abban reménykedem, ha rámjön még 10 kg, akkor lesz végre nekem is normális mellem, mert hiába mondják, a pasik 90%-a észre sem vesz, ha nincs jó melled. Engem se dongtak körül soha, pedig az arcom szebb az átlagnál.

Amúgy elkeltem a piacon, és nem mentem hozzá az elsőhöz aki szembejött velem, szóval elég válogatós voltam az adottságaimhoz képest. Mondjuk így legalább a nagyon felszínes férfiak elkerültek jó messzire.

34 vagyok, de még mindig 25-nek néznek. És a mellem még mindig ilyen pici:(

2012. júl. 31. 16:57
 7/20 A kérdező kommentje:
Azta! Ez nem semmi! 34 éves vagy és A-s melltartót hordasz? Nem irigyellek :/ 170 cm és 50 kg vagyok. Genetikailag vagyok vékony és nehezen hízok :/ De azért reménykedem, hogy megnő :)
2012. júl. 31. 17:01
 8/20 anonim ***** válasza:
90%

JA:(

Én is mindig reménykedtem tinikoromban, hogy még nőhet.

Lehet hogy az a baj, hogy nem tudtam hízni és nem volt miből nőjön a mellem. 168 cm vagyok és egész tavalyig 45 kg volt az átlagom. Aztán jött egy zűrös időszak, akkor lefogytam 41-re és akkor elégeltem meg. Elkezdtem hízókúrázni és tavaly sikerült kis időre 49-re felmenni. Aztán persze visszatértem a régi életritmusomba: sose reggeliztem, mert inkább szerettem utolsó pillanatban felkelni, egész nap 2-szer ettem: ebédet és vacsorát, bár azt nem kis adagot. Ezt csináltam egész fiatalságomban és csodálkoztam, hogy nem hízok. Most mindig reggelizek, ebéd a szokásos plusz legalább 2-szer eszek még este és máris felmentem 50-re, nagyjából 2 hónap alatt 47-ről.

Szóval lehet hogy sokkal inkább az életmódomban van a hiba, mint a genetikában, amire egész fiatalkoromban fogtam a dolgot.

De baromi kíváncsi vagyok, ha hízok még néhány kilót, az a mellemre menne-e vagy egyszerűen genetikailag nincs mellem. Én nagyon szeretném, ha nőne. Párom szerint mióta híztam, nagyobb a mellem. Egyébként tényleg formásabb lett, de nem egy nagy szám még most sem.

2012. júl. 31. 17:13
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát miért nem irigyled? Most írtad, hogy megnőtt az önbizalmad. Azt hittem, attól, hogy tudatosodott benned, hogy kis mellel is lehet nagyon jó nő valaki!!!
2012. júl. 31. 18:39
 10/20 A kérdező kommentje:
Igen kezd kialakulni ez az érzés bennem :D Együttérzek vele :) Hiszek neked
2012. júl. 31. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!