Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gáz hogy ekkora a...

Nagyon gáz hogy ekkora a mellem? Én szégyenlem

Figyelt kérdés
16 évesen 75/A-s melltartót hordok. Én nagyon szégyenlem, hogy ekkora van :( Van esély rá, hogy megnő nagyobbra? Vékony vagyok.

2012. júl. 31. 16:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
ha szép a mosolyod akkor mindegy mekkora a melled :)
2012. júl. 31. 21:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem gáz. van még esély rá, hogy megnő, ha teherbe esel, vagy egyszerűen hízol, vagy genetika (anyudnak mekkora?)

amúgy ha a fiúk miatt aggódsz, aki igazán szeret, az nem a melledbe fog beleszeretni

2012. júl. 31. 21:47
 13/20 A kérdező kommentje:
anyukámnak átlagos méretű, 80/B-s melle van :) nekem is ekkora lesz? Viszont a mamámnak C vagy D kosarú melltartói vannak.
2012. aug. 3. 13:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Neked nem biztos, hogy akkora lesz, mert te Te vagy! :) Ugyanakkor az 99%, hogy nagyobb lesz még, de akár hiszed, akár nem, nem véletlenül írjuk, hogy a mérete kb. majdnem mindegy. Van akinek minél nagyobb, annál jobb, ott úgysem rúgsz labdába, de egyrészt nem lehet minden testrészed minden pasinak az ideálja, másrészt, ha csak kicsit is normális a pasi, ez nem ront semmit a kapcsolatotokon.
2012. aug. 3. 13:21
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi :D Megnyugodtam :D
2012. aug. 3. 19:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha holnap elbizonytalanodsz, csak írj, újra elmondom ugyanezt. :) Legyél büszke rájuk, bármekkorák, de persze ezerszer inkább magadra legyél büszke!
2012. aug. 3. 20:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Nagy eséllyel nagyobb lesz akkor. :) Én 15 vagyok (novemberben töltöm be a 16-ot) és én is ekkora melltartót hordok. Viszont mostanában észrevettem, hogy nőnek, és valószínűnek tartom, hogy fognak is, mert anyum 75B-s melltartót hord, és a családban minden nőnek vagy ekkora vagy még nagyobb, és anyum mondta, hogy neki is 16-17 évesen kezdett el nőni, addig laposabb volt, mint én. Szóval még bőven van rá esély, hogy nőni fog. Az meg a másik, hogy a pasiknak így is bejövök, mert egyszerűen nem görcsölök rajta, a másik meg az, hogy push up melltartót is felhúzhatsz. Kivágott felsőkhöz én mindig azt húzok.
2012. aug. 22. 14:55
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :) Én majd decemberben töltöm a 16-ot :D Én is mintha úgy vettem volna észre hogy nőnek :D
2012. aug. 22. 15:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Igaziból mindegy, hogy tényleg nőnek-e, mert olyan kedves lánynak tűnsz, hogy emellett eltörpül a méret jelentőssége! ;)
2012. aug. 22. 15:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi :D Nagyon jólesett amit mondtál :) Ment a zöldkéz :)
2012. aug. 22. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!