Kicsi a mellem mit tegyek?
Tudom hogy rengeteg ilyen kérdés van de már a 21.szàzadban élünk.
Nagyon zavarnak, a kis melleim mindenkinek nagy csak nekem kicsi.
Valami bevált házi praktikák?
Az anyagiam nem engedi meg ezeket a krémeket illetve a műtétet.
Nektek valami bevált tipp.
16/L
Ajánlom hogy tanulj meg jól főzni és mosogatni!
Bevált recept!
Olcsó, de hatékony lehet, hogy megfelelő férfit találj, aki megelégszik a méreteddel probléma nélkül, avagy keres eleget, hogy megműttethesd :P
Jézusúristen, mi az hogy 16 évesen nincsen 75D-s melled, aztabüdösmindenit, hallod, vénlány leszel és egyedül fogod leélni az életed, mint macskásnéni. Szilikon, műanyag, az kell a testedbe!
Milyen anyagiad? A kis zsebpénzed a malacperselyben, amiért anyuék robotolnak?
Vidd valamire az életben, mondjuk tanulj és képezd magad, mert nem a melleiddel leszel valaki az életben.
Nekem meg baromi nagy, és utálom. Ez van, akinek nagy, kisebbet akar, akinek kicsi az nagyobbat, egyenes hajú göndört, és így tovább. Ne problémázz ezen, RENGETEG pasi szereti a kis mellet is, vagy van, aki kizárólag azt. Annak általában jobb a tartása is, nem ereszkedik meg és nem húzza a hátadat sem. Csak fogadd el magad és sugározd is ezt kifelé. Egy lányon vagy nőn nem a mell a legfőbb szempont- avagy nyilván van, akinek igen, de az ilyen egyedek téged szerencsére majd elkerülnek. Ezeregy külső tulajdonságod van, ami simán kiegyensúlyozhatja a melled méretét olyanok szemében, akik elsősorban inkább lehet, hogy a nagyobbat preferálnák. Arról nem is beszélve, hogy 1) mint fentebb is írtam, sokan ezt keresik, 2) lehet, hogy annyira nem is kicsi, csak te tartod annak. Ne parázz ezen ennyit.
18/L
"... mindenkinek nagy csak nekem kicsi. "
Te nem vagy komplett.
Ha tudod, hogy már a 21. században élünk, akkor azt is tudnod kéne, hogy a mellméret GENETIKA.
2 lehetőség van amivel megnőhet
1. Hízol. Ha szerencséd van akkor mellre is hízol. Mivel a mell zsírszövetből áll nagy részben ezért a hízás jó tipp lehet. Ha nincs szerencséd akkor hatalmas segged lesz, kövér leszel és továbbra is kis melled marad
2. Plasztikai sebészet..
Megmondom neked őszintén, férfiként pont lesz...rom mekkora egy nő melle. Van aki kicsi mellel meg naggyal is vonzó, máson meg semmilyen mellméret nem segít.
Ha kicsi a melled, told meg egy lépéssel!
"Tudom hogy rengeteg ilyen kérdés van de már a 21.szàzadban élünk. "
Igen, a 21. században visszakeresnek az emberek a kereső segítségével és nem teszik fel ugyanazt a kérdést ezredjére is. Másrészt Ha nincs pénz műtétre, akkor mit vársz? Ha lenne valamilyen praktika, akkor azt használná mindenki, aki elégedetlen a mellével és nem műttetné.
Amúgy meg nagyon sok férfinak a kicsi tetszik (mint ahogy nekem is), szóval a fejben van a gond, nem a mellmérettel. Majd idővel rájössz.
"mindenkinek nagy csak nekem kicsi"
Hát ez elég vicces:D Bárcsak így lenne, de én úgy tapasztalom, hogy alig akad lány, akinek nagyra nőttek a mellei. Sajnos.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!