Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, túl nagyra nő...

Mit csináljak, túl nagyra nő a mellem? 16/L

Figyelt kérdés

Nagyon nagyra nő a mellem, és emiatt mindenki ribizlinek néz. Persze lehet mondani, hogy öltözködjek visszafogottan, de ez már akkora, hogy nem tudok!

Várható volt, hogy viszonylag nagy lesz, mert a családban a nők azért meg voltak áldva, de én már bőven túlszárnyaltam őket, és sajnos sanszos hogy még mindig nőnek... 80/J a méretem, alig találok rendes melltartót... És kövér se vagyok.

Szerintetek mit tudnék tenni??

Trollok kíméljenek, és normális válaszokat várok!

2016. nov. 20. 21:41
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
3%
Válassz valami sportot, hogy fogyni tudj belőle. Például valami küzdősportot...
2016. nov. 20. 21:45
 2/30 anonim ***** válasza:
36%
Jó neked
2016. nov. 20. 21:48
 3/30 A kérdező kommentje:
#2: Én nem érzem magam szerencsésnek.
2016. nov. 20. 21:51
 4/30 anonim ***** válasza:
56%
Képet...
2016. nov. 20. 22:13
 5/30 anonim ***** válasza:
64%

ugyan már! minden csaj irigykedik, azért ribizliznek le... attól még, hogy valakinek ilyenek a testi adottságai, nem biztos hogy úgy is viselkedik...

tényleg a legtöbb lánynak ilyen korban indul meg a növekedés, vagy már megállt, és csalódottak, és nem igazán tudják elfogadni magukat, ezért a másik embert próbálják meg bemocskolni, kicikizni...stb... ne foglalkozz velük :) szép nagy melleidnek meg örülj :)

2016. nov. 20. 22:24
 6/30 A kérdező kommentje:
Nem csak azért nem tudok örülni nekik, mert leribizliznek, hanem mert tényleg nem szeretem őket, és sok mindenben akadályoznak...
2016. nov. 20. 22:30
 7/30 Scav ***** válasza:
34%
Csak azt tudod tenni (műtét nélkül), hogy sportolsz, "leszálkásítasz", minél több zsírégető sport vagy edzés konditeremben, hogy minél kisebb legyek a testzsírszázalékod, így mellből is fogysz. Arra kell figyelni, hogy ezt óvatosan tedd, ne legyen hirtelen fogyás, mert azt a melled bőre nem tudja követni és lógni fog. Kelleni fog egy tréner, aki diktálja a fogyás ütemét. Aki meg emiatt ribinek néz, az idióta. Nem a nagy mellek tesznek valakit "ribivé". Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.
2016. nov. 20. 23:25
 8/30 anonim ***** válasza:
50%
Vekony melltarot vegyel amibe semmi pushup vagy felesleges szivacs nincs vagy szovet melltarto.oltozkodes csak annyi hogy ne rakd ki oket nelatszodjon a vonal kozepen.ennyi :) meg talaljki valami edzest mellre talan lejjeb megy.:) tanuld meg magad szeretni valaki barmit megadna a muteten kivul h nagyobb melle legyen.
2016. nov. 21. 01:55
 9/30 anonim ***** válasza:
78%
kamu. pontosan mekkora is a mellbőséged?
2016. nov. 21. 07:11
 10/30 anonim ***** válasza:
32%

Csak hogy tudd, nem kamu a kérdés!

Tanulmányozd az alábbi mérettáblázatot!

A legnagyobb melltartó kosárméret "K", szóval nem kamu!

[link]

2016. nov. 21. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!