Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan változzak meg?

Hogyan változzak meg?

Figyelt kérdés

Eleggé elegem van magamból, a mostani formámból.

160 centis tiniként 86 kg vagyok. Persze könnyű mondani, hogy figyelj oda az étkezésre bla bla bla, de a mostani időszakom, mindjuk úgy, eléggé stresszes volt. Utálom az alakomat, meg ha kövér vagyok, legalább ,,ízlesésen'' lennék az, értem hogy nem a hasamra meg a combomra menne rá az összes zsír, hanem úgymond beosztva. Láttam már plus size midelleket, jó ducik, de az égvilágon még nem láttam, hogy valamelyiknek akkora hasa lenne, mintha 8 hónapos terhes lenne. Velem ez viszont így van, ha várandós lennék se lehetne nagyobb a hasam.

A hajam ,,szöszmöszös''. Miután megfésülöm, még egykét percig megvan, ha nem nagyon mozgok, de utána... Sajnos nagyon dús a hajam, amíg másnak lakkozott hatású, ízléses, nőies, vékony, addig az enyém mintha egy gondozatlan férfiszakállféle lenne (pedig próbálom gondozni).

Levágatnám, csak ilyen alkathoz rémesen áll az (v)állig érő haj, mégjobban kiemeli, milyen a testem, mivel nem nagyon takarja.

Nagyon unom ezt, miközben mások haspólókban és egyéb ilyesmi göncökben (ősz, ide vagy oda) és mondjuk úgy, nem ez a fénykorom.

Aki kövérebb, annak mi vállt be? Vagy vékonyítson inkább egy ruha, vagy mutasson ízlésen kövérnek.

És milyen hajat ajánlotok? Vagy hajhordási tipp? :( :)

15/l

A válaszokat előre is köszönöm!❤

2016. okt. 30. 20:23
 1/2 A kérdező kommentje:

Ja és a sminkelés is egy külön történet.

Mivel NAGYON hamar kizzadok, elég lemennem a pár méterre lévő kisboltba, lihegve, csuromvizen rontok be a lakásba. szóval jaj :(

2016. okt. 30. 20:30
 2/2 anonim válasza:

Szia!

1. Menj el edzeni. Fogj be magad mellé egy barátod, vagy egy családtagod, hogy tartsa benned a lelket, ha már nem bírod, és abba akarod hagyni ezt az egészet. Legyél kitartó!

2. Smink. Szerintem nem fontos. De ha magadnak jobban tetszel úgy, akkor próbálj meg vízállót venni.

3. A hajad. Ne érdekeljen mások véleménye, ha neked a rövid tetszik, vágásd le! Csak az számít, hogy neked tetszen.

4. Ruhatéren csak annyit tudok mondani, hogy véleményem szerint, ne tapadósat vegyél fel. De ha neked az tetszik, akkor nyugodtan. Te dolgod, nincs senkinek se köze hozzá. Ha pedig el akarod takarni a tested, akkor lengébb ruhákat ajánlok.

Remélem tudtam segíteni! Minden jót kívánok!

2016. okt. 31. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!