Hogyann változzak át szép lánnyá?
Nem vagyok szép! Mindig irigy voltam egyes ismerőseimre akik körül csak úgy hizelkednek a férfiak! Anya szerint azért mert könnyűvérűek, de nem tudom..
Át szeretnék változni. Gondoltam arra, hogy befestem a hajam, a szemöldökömet kiszedetem, kozmetikába megyek, hogy csináljanak valamit az arcommal, szaunába megyek, gyanta, új ruha!
Eddig ennyit találtam ki! Szerintetek át tudok változni? Mit tanácsoltok?
Itt a képem: [link]
Köszönöm a válaszokat!!
Én vagyok a képen tudom hogy gyerekes arcom van de 17 éves vagyok bármennyire is hihetetlen!
És ezzel a kérdéssel miért szégyenítem magam nem értem? Szerintem segítséget lehet kérni, ezzel nem ártok senkinek sem!
Szemöldökszedés, amit utána kicsit ki is emelhetsz pl: [link]
Aztán a hajad színe maradhat, mert szép, inkább csak vágass egy jó fazont neki és akár vasalhatod is.
Ha van rá kereted a szemüveget lecserélheted, mármint egy divatosabb keret.
Natúr smink, ennyi.
Mert az arcod szép, csak ki kell emelni.
Szemöldök szedés és kicsit fesd ki, mert nagyon nem látszik így szőkén. A szemüveg kereted eléggé ódivatú, és nem is igazán áll jól neked. Próbáld ki a kontaktlencsét szerintem + kis smink, a szemed kicsi, szóval azt kéne festened, hogy nagyobbnak tűnjön. Amúgy nagyon szép a bőröd. Nem tudom ki írta a szolit, de azt kerüld el... attól szebb nem leszel, max sárgább, ráncosabb.
Az öltözködésed mindkét kép alapján unalmasnak tűnik, kicsit próbáld feldobni nőies és vagányabb cuccokkal.
Szerintem nagyon aranyos arcod van:)
Mivel elég magas a homlokod, jól állna a frufru. Én talán választanék egy másik szemüvegkeretet, vagy kipróbálnám a kontaktlencsét.
Szerintem kifejezetten szép arcod van, csak a hajad nem az igazi, és a szemüveged sem előnyös a számodra.
Igazából nem feltétlen csak a külső miatt nem foglalkoznak veled annyira a fiúk (de amúgy 17 évesen bőven ráérsz még..) hanem a valószínűleg visszahúzódó, pasikkal nem igazán beszélgetni tudó személyiséged miatt.
De ha csinosabb szeretnél lenni, akkor válts kontaktlencsére, picit sminkeld magad (szép az arcbőröd, szóval egy kis szempillaspirál, szemceka + szemöldökceruza/por bőven elég) és próbálj nőiesebben öltözni a kislányos helyett, találd meg a saját stílusod :)
Jó lenne valamit kezdeni az önbizalomhiányoddal, mert az nagyon nem tesz jót a kisugárzásodnak.
Tanulj meg sminkelni.
Kell egy előnyösebb haj és a szemüveget is le kellene váltatnod valami divatosabbra/szebbre vagy kontaklencsére.
Szerintem az a baj hogy arcra kb 10-11 évesnek nézel ki.
Alakoddal nincs baj viszont az arcod nagyon gyerekes. Ha megtanulod hogy mit kell csinálni (smink/haj) nagyon jól fogsz kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!