Hogyann változzak át szép lánnyá?
Nem vagyok szép! Mindig irigy voltam egyes ismerőseimre akik körül csak úgy hizelkednek a férfiak! Anya szerint azért mert könnyűvérűek, de nem tudom..
Át szeretnék változni. Gondoltam arra, hogy befestem a hajam, a szemöldökömet kiszedetem, kozmetikába megyek, hogy csináljanak valamit az arcommal, szaunába megyek, gyanta, új ruha!
Eddig ennyit találtam ki! Szerintetek át tudok változni? Mit tanácsoltok?
Itt a képem: [link]
Köszönöm a válaszokat!!
szerintem is jól állna a frufru. pl ez is: [link]
a szemöldök kiszedése alap. meg a szőrtelenítés is.
a hajadat ne fesd be szerintem, ez a barna jól áll. a szemüvegedet lecserélhetnéd kontaktlencsére, mert ha pl frufrud lesz akkor ahhoz nem biztos hogy jól áll. sok sminkre nincs szükséged mert szép a bőröd. a színe is szép, nem kell semmit csinálni vele. minimális smink elég. az öltözködésed lehetne csinosabb, érdekesebb.
nem akarod feltenni a képedet a változtatások után? :)
Szerintem szép arcod van és egyáltalán nem gyerekes :) én is kontaktlencsére váltanék, bár nem vészes a szemüveg se. A hajad szerintem lehetne hosszabb, tehát növeszteném, de frufru nem kell. Semmi baj nincs a homlokoddal :) szerintem tényleg szép lány vagy, csak nem vagy tucat. Tucatfiúknak meg nem te kellesz :D
Tényleg szép vagy, nem kell megváltoznod :)
1 ötlet: menj el táncházba és nézd meg, hány fiú felé fog kérni :) én is tuti felkérnélek. Menj normálisabb helyekre, mert rád szerintem a normális fiúk buknak :D
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!