Hogyan változzak meg? Szeretnék szebb lenni, hogyan?
az alkatod olyan amilyen. Viszont tudod formálni edzéssel.
Az arcoddal el tudsz menni kozmetikushoz, aki tanácsot is tud adni a későbbi időkre.
Ruházat... hát itt passz, mert nem tudom, hogy áll rajtad, amiket hordasz. Viszont sok helyen tartanak stílustanácsadást keress egy ilyet.
De a legfontosabb, a belső kisugárzásod. Legyen önbizalmad és legyél művelt. Ez a kettő olyan, mint a legtutibb ékszer.
Az arcom nekem is fehér és az orrom alatt piros. SZÖRNYEN UTÁLOM elrontja az egész arcomat..
A szeplőt alapozóval eltüntetheted .. az orrod alatti pirosságot pedig hm én az Avontól szoktam rendelni egy krémet ami szépen kivilágosította .. volt olyan is,hogy már szinte egyáltalán nem látszott a pirosság , de végül mindig visszajött , de ha minden este bekened akkor javulni fog én sem használom olyan rég óta szóval hátha egyszer teljesen elmúlik:) Mondjuk most nekem elfogyott és ezért a kozmetikusommal kevertettem ki egy krémet az is szépen használ.
krém:
Ha jársz kozmetikushoz akkor kérdezd meg te is, hogy nem-e tud esetleg valami krémet:)
Alapoz ha olyan fehér vagy akkor az oriflametől valami porcelánosat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!