Másoknak is bejöhet az ilyen? (többi lent)
Lehetséges válaszok:
- Előtte egy ropi voltál, kezdesz nőiesedni.
- Hazudnak. Mind.
Volt rajtam 1 két kiló felesleg de nem voltam dagi
És sok férfi mondja + nők is
Vagy túl udvariasak, vagy tényleg túl vékony voltál..elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki jól nézzem ki ekkora túlsúllyal. Ráadásul baromi egészségtelen is :-/
Vagy sok a perverz pasi ismerősöd, aki vmiért a dagadt nőkre izgul:D
Hát az igaz hogy előtte nem voltam dagi sőt inkább izmos,de még nem tartozokelhízott kategóriaba
De azért látszodik a hízás,főleg hogy kisebb ruhákat huzok mint a néretem és így elég kiadodik a hasam
103 kg vagyok de 190 cm
Nem tudom de az ősszes?
A lényeg ha nem terszene másnak én akkor is bíznák mert ducin én is jól érzem magam és a férjemnek is jobban tetszek meg nem kell odafigyelnem hogy mennyit eszek mozgok vagy nem stb.Az egyetlen probléma az az amit már írtam is hogy nem ízmosodtam mellette ès így sok dolog nehezebb lett de majd edzek egy kicsit és akkor minden rendben lesz
Csak a saját példámat tudom neked intő példának felhozni: esküvő után történtek változások az életünkben, elkezdtem hízni. Emiatt néha kiborultam, de a férjem mindig nyugtatgatott, hogy így is tetszem neki, sőt... egy idő után összeszedtem magam, leadtam a túlsúlyom és a férjem majdhogynem "felfalt" halálra dicsért és bevallotta, hogy igazából cseppet sem tetszettem kövéren, csak nem akarta az önbizalmamat lerombolni...
"majd szétfolyok főleg a hasam nőtt meg"
Szerinted hihető, hogy egy hájas hasú százkilós donnatonna, amivé hízlaltad magad, valóban tetszik a férjednek? Ha arra gerjedne, akkor nem téged vett volna el a sportos testalkatoddal, hanem egy duci nőt, nem? Addig hízlalod magad, belekapaszkodva ebbe a hazug hízelgésbe, míg egy szép napon a férjed megcsal egy normál testalkatú nővel, amilyen te is voltál valaha. Nem bántani akarlak ezzel, de legyél már őszinte magadhoz: 190 centisen, mázsa felett, rengő hassal minden vagy, csak nőies nem, inkább egy hegyomlás lehetsz, holott ilyen magassággal még 75 kilósan is bombanő lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!