Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Másoknak is bejöhet az ilyen?...

Másoknak is bejöhet az ilyen? (többi lent)

Figyelt kérdés
Férjhez mentem és kőbe munkanélküli is lettem ,a férjemnek saját válakozása van így kissebb papírmunkát,itthon én végzek el,így a régebbi fizikai munka helyet egy helyben ülő munkát végzek ,3 hónap allat híztam 7 kg ami föleg a hasamra ment a férjemnek ez nagyon bejött és azóta még kevesebbet mozgok plusz rászoktam q gyorskajakra általában pizza és elég sokat eszek is meg mostanában sokat nasolok ,ez már 1 éve tart ősszesen 36 kgt híztam ami nem kevés viszont a férjemnek még ez is tetszik csak az a baj hogy kg 48 kg felesleg van rajtam ami nem kevés régebben viszont izmok is volt most meg majd szétfolyok főleg a hasam nőtt meg mostanában még nem mostanában akkarok leállni q kényelmes életmodról.A kérdés lényege hogy mióta híztam több férfi ismerösom is megdicsért hogy milyen szép vagyok lehetséges ez?

2014. jan. 11. 18:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Lehetséges válaszok:

- Előtte egy ropi voltál, kezdesz nőiesedni.

- Hazudnak. Mind.

2014. jan. 11. 18:11
 2/13 A kérdező kommentje:

Volt rajtam 1 két kiló felesleg de nem voltam dagi

És sok férfi mondja + nők is

2014. jan. 11. 18:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Tudod, lehet, hogy ami neked felesleg, az másnak még mindig elől deszka, hátul léc.
2014. jan. 11. 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

Vagy túl udvariasak, vagy tényleg túl vékony voltál..elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki jól nézzem ki ekkora túlsúllyal. Ráadásul baromi egészségtelen is :-/

Vagy sok a perverz pasi ismerősöd, aki vmiért a dagadt nőkre izgul:D

2014. jan. 11. 18:29
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát az igaz hogy előtte nem voltam dagi sőt inkább izmos,de még nem tartozokelhízott kategóriaba

De azért látszodik a hízás,főleg hogy kisebb ruhákat huzok mint a néretem és így elég kiadodik a hasam

2014. jan. 11. 18:51
 6/13 anonim ***** válasza:
58%
akkor most kb. olyan 100 kiló lehetsz? Nézd, vannak férfiak akiknek a te súlyú nők tetszenek. Nincs ezen mit meglepődni, lehet a férfi ismerőseid is ilyenek és az eredeti súlyoddal nem találtak szépnek és most lettél az esetük.
2014. jan. 11. 18:59
 7/13 A kérdező kommentje:

103 kg vagyok de 190 cm

Nem tudom de az ősszes?

A lényeg ha nem terszene másnak én akkor is bíznák mert ducin én is jól érzem magam és a férjemnek is jobban tetszek meg nem kell odafigyelnem hogy mennyit eszek mozgok vagy nem stb.Az egyetlen probléma az az amit már írtam is hogy nem ízmosodtam mellette ès így sok dolog nehezebb lett de majd edzek egy kicsit és akkor minden rendben lesz

2014. jan. 11. 19:31
 8/13 anonim ***** válasza:
azért az egészségedre is vigyázz, ha már mindenképp jól esik ennyit enni, akkor próbálj meg valamilyen szinten egészséges ételeket enni, mert elhiszem, hogy a gyorséttermi kaja kellően szinten tart, de gondolom te se szeretnél szívrohamban meghalni vagy valamilyen érrendszeri betegséget összeszedni :)
2014. jan. 11. 19:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Pont ezért írtam hogy majd próbálok edzeni de azért hizok is
2014. jan. 11. 19:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak a saját példámat tudom neked intő példának felhozni: esküvő után történtek változások az életünkben, elkezdtem hízni. Emiatt néha kiborultam, de a férjem mindig nyugtatgatott, hogy így is tetszem neki, sőt... egy idő után összeszedtem magam, leadtam a túlsúlyom és a férjem majdhogynem "felfalt" halálra dicsért és bevallotta, hogy igazából cseppet sem tetszettem kövéren, csak nem akarta az önbizalmamat lerombolni...

"majd szétfolyok főleg a hasam nőtt meg"

Szerinted hihető, hogy egy hájas hasú százkilós donnatonna, amivé hízlaltad magad, valóban tetszik a férjednek? Ha arra gerjedne, akkor nem téged vett volna el a sportos testalkatoddal, hanem egy duci nőt, nem? Addig hízlalod magad, belekapaszkodva ebbe a hazug hízelgésbe, míg egy szép napon a férjed megcsal egy normál testalkatú nővel, amilyen te is voltál valaha. Nem bántani akarlak ezzel, de legyél már őszinte magadhoz: 190 centisen, mázsa felett, rengő hassal minden vagy, csak nőies nem, inkább egy hegyomlás lehetsz, holott ilyen magassággal még 75 kilósan is bombanő lennél.

2014. jan. 11. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!