Másoknak is bejöhet az ilyen? (többi lent)
Figyelt kérdés
Férjhez mentem és kőbe munkanélküli is lettem ,a férjemnek saját válakozása van így kissebb papírmunkát,itthon én végzek el,így a régebbi fizikai munka helyet egy helyben ülő munkát végzek ,3 hónap allat híztam 7 kg ami föleg a hasamra ment a férjemnek ez nagyon bejött és azóta még kevesebbet mozgok plusz rászoktam q gyorskajakra általában pizza és elég sokat eszek is meg mostanában sokat nasolok ,ez már 1 éve tart ősszesen 36 kgt híztam ami nem kevés viszont a férjemnek még ez is tetszik csak az a baj hogy kg 48 kg felesleg van rajtam ami nem kevés régebben viszont izmok is volt most meg majd szétfolyok főleg a hasam nőtt meg mostanában még nem mostanában akkarok leállni q kényelmes életmodról.A kérdés lényege hogy mióta híztam több férfi ismerösom is megdicsért hogy milyen szép vagyok lehetséges ez?2014. jan. 11. 18:09
11/13 anonim válasza:
kérdező, az hogy elkezdesz edzeni, az mind szép és jó dolog, viszont nagyon kevés lesz, ha emellett továbbra is tömöd magadba az egészségtelen és hizlaló ételeket. De te tudod...
12/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy hazudnak nekem föleg a férjem nem
2014. jan. 12. 09:56
13/13 anonim válasza:
igen lehet sok fiunak be is jön meg arra indul be ha valakinek nagyobb cuki hasa van.ismerek jopärat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!