Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Másoknak is bejöhet az ilyen?...

Másoknak is bejöhet az ilyen? (többi lent)

Figyelt kérdés
Férjhez mentem és kőbe munkanélküli is lettem ,a férjemnek saját válakozása van így kissebb papírmunkát,itthon én végzek el,így a régebbi fizikai munka helyet egy helyben ülő munkát végzek ,3 hónap allat híztam 7 kg ami föleg a hasamra ment a férjemnek ez nagyon bejött és azóta még kevesebbet mozgok plusz rászoktam q gyorskajakra általában pizza és elég sokat eszek is meg mostanában sokat nasolok ,ez már 1 éve tart ősszesen 36 kgt híztam ami nem kevés viszont a férjemnek még ez is tetszik csak az a baj hogy kg 48 kg felesleg van rajtam ami nem kevés régebben viszont izmok is volt most meg majd szétfolyok főleg a hasam nőtt meg mostanában még nem mostanában akkarok leállni q kényelmes életmodról.A kérdés lényege hogy mióta híztam több férfi ismerösom is megdicsért hogy milyen szép vagyok lehetséges ez?

2014. jan. 11. 18:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
kérdező, az hogy elkezdesz edzeni, az mind szép és jó dolog, viszont nagyon kevés lesz, ha emellett továbbra is tömöd magadba az egészségtelen és hizlaló ételeket. De te tudod...
2014. jan. 12. 08:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy hazudnak nekem föleg a férjem nem
2014. jan. 12. 09:56
 13/13 anonim válasza:
igen lehet sok fiunak be is jön meg arra indul be ha valakinek nagyobb cuki hasa van.ismerek jopärat.
2014. jan. 12. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!