Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan változzak meg? Szeretné...

Hogyan változzak meg? Szeretnék szebb lenni, hogyan?

Figyelt kérdés
magas mell alatt pár centivel végződő méz szőke hajam van ami szögegyenes..állati vékony vagyok...nem is jó szó az hogy vékony,szó szerint piszkafa!! hatul kissé lapos vagyok..elől normális..az arcom viszonylag tiszta...csak az a baj hogy szeplős vagyok ami zavar,az orrom tövénél elhalt hámsejtek vannak és állati piros..és az arcom hó fehér!..szeretnék egy picit szebb lenni..nem más,inkább magam érdekében..mivel az osztálytársaim(fiuk) mind cikiznek ..mindig azt mondják hogy hogy nézek ki meg ilyesmiket...linkeljetek esetleg outfites képeket is,mert a stilusom sem valami fényes :) szeretem a csőnacikat meg a szép,mintás pólókat..légyszives normális válaszokat, :) 14/L...ja és mielőtt valaki azt irná hogy foglalkozzak a tanulással annak mondom hogy előttem áll egy suli mentes 7 plusz suli időben ugysem nagyon tévézhetek meg gépezhetek igy marad időm az átalakulásra is..előre is köszönöm nektek :)

#változás #szépség #átváltozás #szépség praktikák #magabiztosság level 0
2014. jan. 31. 17:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, de szerintem neked elég lenne egy BB krém, pár év múlva lehet alapozó is, de ha nincsenek pattanásaid akkor a BB krém teljesen elég lesz. Ahol jobban piros a bőr az arcodon, oda egy kis korrektor. Szemre natúr/barnás szemhéjpúderek és szempillaspirál. Szájra valami ápoló ajakbalzsam és egy kis rózsaszín szájfény. Nézz szét a kremmania.hu oldalon, nagyon sok sminkcucc van, véleményeket is írnak róluk, ott utána tudsz mindennek olvasni. :)
2014. febr. 2. 20:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Amúgy még fess körmöt is valami natúrabb, pasztelles színre, az szép csajos. (Szerintem a neon, meg a rikítós színek visszataszítóak tudnak lenni, azokat inkább kerüld). A fiúkkal meg ne foglalkozz, szerintem tetszel nekik. 14 éves korban még így udvarolnak. Ami kicsit szégyen rájuk nézve, de hát ez az ő bajuk lesz később is. Nem ez az utolsó éved általánosban? Akkor már szeptemberben ha középsuliban kezdesz, nem lesznek ott ezek a hülyék!! :) És új lappal kezdhetsz.

Ruhaügyben nem nagyon tudok segíteni, sajnos nem értek annyira az öltözködéshez. Az én stílusom se valami nagy szám. Szerintem olyan ruhákat vegyél amikben jól érzed magad, mert ugye a boltban gondolom felpróbálod. Meg olyan színeket hordj amiket szeretsz mert azt szívesen is hordod majd. Ja és nézz szét neten hogy szőke hajhoz, fehér bőrhöz milyen színek illenek még.

2014. febr. 2. 20:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Kepet nem tudnal kuldeni? Ugy latnam mennyire sulyos a helyzet!
2014. febr. 11. 13:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

nagyon aranyos lehetsz a leírás alapján

a szeplők szexik, a szőke egyenes haj gyönyörű, a vékony divat (bármit felvehetsz, nem baj ha kövérít), ergo azt kezdesz magaddal, amit csak szeretnél. :)

találd meg a saját stílusod - mondjuk kiindulhatsz abból, hogy milyen zenét hallgatsz. Vagy egyszerűen csak nézz körbe boltokban, az interneten és azt vedd meg, ami tetszik - ne azt, amit mások mondanak. Garantáltan egyedi leszel - és hogy szép is legyél: csak hidd el, hogy az vagy (én tudom, hogy igen!), és ragyogni fogsz, ez pedig a legocsmányabb embert is megszépíti. :) A szebbeket pedig még szebbé teszi.

Hidd el, ha ordít rólad, hogy nincs önbizalmad, az nagyon sokat levesz a megjelenésedből, de főleg a kisugárzásodból.

Szóval hajrá! :)

majd írd meg, mi lett veled :)

17/l

2014. febr. 20. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!