Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan változzak meg külsőre?

Hogyan változzak meg külsőre?

Figyelt kérdés
Új év, új külső. Szeretnék kicsit megváltozni, unalmasnak tartom már magam. Öltözködésre sminkre és frizurára gondolok. Nagyon várom az ötleteket. Valamint azt is várom ki, hogy valósította meg önmagát a külsőjén keresztül.:)
2014. dec. 23. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:

vágasd le a hajad vagy legyen csak más fazonja, az az egész arcodon sokat változtat

mivel nem tudom hogy nézel ki, nem tudok mit ajánlani szóval csak keress vmi neked tetszőt (ami jól is állna) és csináltasd meg egy jó fodrásszal

a szolid, természetes hatású smink a legjobb a hétköznapokra

ne kezd el pl erősebben festeni magad, csak hogy máshogy nézz ki

öltözködés...

nyilván az a legjobb, ha a saját stílusodnál maradsz, de esetleg az ízléseden belül próbálj ki 1-2 másabb ruhadarabot vagy színt

2014. dec. 23. 14:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. dec. 23. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia hát ehhez jó volna tudni, hogy eddig milyen voltál de leírom az én tapasztalatomat. :)

Nekem úgy volt, hogy ez a változás, annyira nem is volt tudatos, de nem is ilyen egyik napról a másikra volt hanem két év!!!! kellett ahhoz hogy teljesen megváltozzak.

Régen rockerlány voltam, csak feketébe jártam csak szegecses cuccot hordtam csak rockot/metált hallgattam. Ma meg kedvenc színem a baba rózsaszín, szeretem a vintage cuccokat, a funky/electro/rap/klasszikus zenét, régen sose sminkeltem most már alap nálam egy kis bronzosító (világos bőröm van) a szememre szemhéjtus, meg néha rúzs is, és emberileg is más lettem. Kedvesebb, nyitottabb lettem, szóval nem csak külsőre hanem teljesen megváltoztam.

Szerintem a külsőd valamennyire tükrözi, hogy milyen ember vagy, szóval ha egy változik akkor változik vele a többi is, és szerintem ez nem megy egyik napról a másikra.

De ha esetleg csak egy kis felfrissülésre gondoltál, akkor is azt tanácsolom neked, hogy ne legyen gyökeresen az ellentetje annak ami vagy aki vagy:) csak egy kis változatosság kell bele:)

2014. dec. 23. 14:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2014. dec. 23. 14:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Jelenlegi kinézetem:

Öltözködés:

Többnyire fekete vagy pasztell színeket hordok egy ideje. Egy ideig csak cicanacit hordtam, most inkább visszaszoktam a farmerre. Utálom a pulcsikat, inkább egy vékonyabb kabátot hordok helyettük. Imádom a magassarkúkat, és nyáron a sarukat:)

Átlagos smink: Tusvonal vagy kifestem valamilyen színűre a szemem (pasztell/fekete). Pirosító, púder, szempillaspirál, kiszoktam húzni a szemöldököm, és használok egy kis pirosítót.

Hajam:

Nem vasalom. Beszárítom (kb. egyenes akkor) vagy begöndörítem (vizes haj befonása stb)

2014. dec. 23. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!