Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Te szépnek látod magad?

Te szépnek látod magad?

Figyelt kérdés
A kérdés adott.

2016. szept. 30. 23:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen! Vagyis inkább annak érzem magam. Hosszú utat jártam meg addig, hogy ezt mondhassam minden rossz érzés érzés nélkül. Amit magam mögött hagytam: acné (piros-lila dudorok az arcomon, pattanások tinikorbam de huszonévesen is), erőtlen, puha test, lerágott köröm, egy stilus amin ma már röhögök.. Önbizalomhiány, zárkózottság, mindenkit jobbnak gondoltam magamnál. Amit elértem: egészséges önbizalom, szeretem a testem, szeretem akivé lettem, amit elértem eddig. Erős, formás testem van, jó a hajam, a szemöldököm, kinőttek a körmeim, szereztem jó ruhákat és van egy stilusom.. Ha belépek valahova nem érzem magam kicsinek, senkinek, hanem tudom hogy nem vagyok kevesebb mint mások, vagyok olyan jó mint bárki más. Ami megmaradt és emlékeztet az utamra: a striák a fenekemen, és főleg a hegek az arcomon, az évek amik elszaladtak kihasználatlanul, önmagam nemszeretetével. Új(-régi) célokat is kitűztem amikért dolgozom. Szóval igen, lehet vannak hibáim de én szépnek érzem és látom magam :)
2016. okt. 2. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!