Te szépnek/helyesnek érzed magad?
Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem miért nem?2013. júl. 31. 23:21
1/33 anonim válasza:
182 cm magas vagyok, 62 kiló, hosszú szőke hajam, kék szemem van.
Én okosnak és szépnek gondolom magam. Az, hogy más mit gondol rólam, nem érdekel.
2/33 A kérdező kommentje:
Lány vagy?
Így vékonynak tűnsz, de szőke haj kék szem, igenis szép.:) És igen, ne érdekeljen mások véleménye. :)
2013. júl. 31. 23:32
3/33 A kérdező kommentje:
Bocsi azt nem olvastam, hogy hosszú haj!:D szóval ja, lány :DD
2013. júl. 31. 23:33
4/33 anonim válasza:
Okosnak érzem én is magam, az is vagyok, lassan 30 és megint tanulok vagy még mindig?!
De hogy szépnek e? Ha nem lenne férjem már rég megműttettem volna az orrom. Hatalmas krumpli. Be is szóltak már miatta. Annyira utálom hogy hihetetlen. Ha nem lenne szép lennék. De sajnos a férjem hallani sem akar műtétről.
5/33 anonim válasza:
most hiába írom, hogy milyen színű a hajam és szemem, egy barna szemű is lehet ronda de egy kék szemű is. Én nem tartom magam kiemelkedően szépnek, de nincs bajom a külsőmmel. :) 16/l
6/33 A kérdező kommentje:
4.kommentelő. Találtál valakit aki úgy fogad el ahogy vagy. ez a legjobb.:)
2013. júl. 31. 23:38
7/33 anonim válasza:
Én szépnek tartom magam, mert alakomhoz illő ruhákat veszek fel, jó az illatom, ápolom a hajam, mindig a legjobbat próbálom belőle kihozni, és persze sminkelek egy kicsit.:)
8/33 A kérdező kommentje:
:))
2013. júl. 31. 23:45
9/33 anonim válasza:
Szép vagyok, de nem kiemelkedően. Nagy zöld szemeim vannak, sötétszőke hosszú hajam és én is próbálom mindig a legjobbat kihozni magamból. Vannak hibáim és erősségeim, amiket reálisan látok, és néha rám jön az "utálom a világot és legfőképp magamat" érzés, de alapvetően nem vagyok olyan. Hogy okos vagyok-e azt nem tudom, de sokan mondták már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!