Te szépnek/helyesnek érzed magad?
Szépnek tartom magam, bár lehetnék szebb is, ki tudnám hozni magamból. Sajnos egy rossz festék miatt fekete lett a hajam sötétbarna helyett, ami nem igazán áll jól, kicsit ront az összképen, de amint sikerül visszatérni a sötétbarnára, semmi gondom nem lesz magammal. :)
20l
Én helyesnek. 182 centihez 63 kg vagyok és mégis sportosnak érzem magam. Ok még egy kis izom jöhet, de nekem így is jó. Az arcom mostanában már általában helyesnek érzem. A hajamat viszont sokszor hülyén áll :D
És hogy miért, azért, mert aranyos nagy szemeim vannak, meg helyes arcom :D azért néha nagyon gáznak nézek ki képen, de ez van xD
Szépen érzem magam, mert felfogtam, hogy nincsen általánosan elfogadott szép vagy csúnya. Elfogadtam azt, ahogy kinézek, és amióta nem akadok fent a tökéletlenségeimen, sokkal jobban élvezem az életet, sokkal jobban érzem magam.
A személyes szépség nem mások véleményéből fakad, hanem a szubjektív, saját véleményünkből. Biztos van, aki nem tart szépnek, vagy csak átlagosnak, ez természetes, de én szépnek érzem magam.
Direkt nem írok fizikai méreteket, vonásokat, mert a lényeg nem a külsőn van, ha az ember szépségről beszél, hanem az embernek saját maga megítélése a fontos függetlenül a fizikai adottságoktól.
Én okosnak érzem magam,az hogy a tanulmányi eredményeimen nem látszik az részben a lustaságomnak köszönhető,nameg másnak...
És igen szépnek érzem magam,egyedül az orrom nem tetszik :(
Igazából sok fiúnak is tetszek,meg megnéznek ha megyek valahova.
Szerintem szép vagyok, de éreztem más máshogy is magam.
Nem tudom megmondani mi tetszik magamon pontosan úgy egészében azt hiszem hogy rendben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!