Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Te szépnek/helyesnek érzed magad?

Te szépnek/helyesnek érzed magad?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem miért nem?

2013. júl. 31. 23:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
szépnek tartom magam vékony vagyok de nem anorexiás az arcom sem csúnya és adok magamra a visszajelzések alapján is az vagyok de persze én sem vagyok teljesen megelégedve magammal.
2013. aug. 1. 00:13
 12/33 anonim ***** válasza:

Szépnek tartom magam, bár lehetnék szebb is, ki tudnám hozni magamból. Sajnos egy rossz festék miatt fekete lett a hajam sötétbarna helyett, ami nem igazán áll jól, kicsit ront az összképen, de amint sikerül visszatérni a sötétbarnára, semmi gondom nem lesz magammal. :)

20l

2013. aug. 1. 01:11
 13/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom. :/ Néha igen, néha nem. De az a probléma, hogy míg régebben többször éreztem magamat szépnek, mint rondának, most megfordult a mérleg, és nagyon önbizalomhiányos lettem, állandóan aggódok a külsőm miatt. Az alakom úgy ahogy van, mehet a levesbe, 20 kg felesleg van rajtam. Ettől függetlenül az arcom és a hajam aggaszt mindig, az arcomon az nem tetszik, hogy minden el van túlozva, nagyok a szemeim, a szám is vastag, baromi széles a homlokom, az állcsontom is nagyon szögletes... Egyedül az orrommal vagyok megelégedve. Túl "sok" az arcom, és ebből fakad, hogy még a tökéletes frizurát sem találtam meg. Eddig hosszú volt, de a homlokom miatt nem állt jól, most frufrut vágattam, de ez is akkor áll jól csak, ha maga is úgy dönt, hogy normálisan áll be.. Már nagyon elegem van, mostanában órákat töltök a tükör elõtt, jó lenne visszakapni az ömbizalmamat. :(
2013. aug. 1. 01:21
 14/33 anonim ***** válasza:

Én helyesnek. 182 centihez 63 kg vagyok és mégis sportosnak érzem magam. Ok még egy kis izom jöhet, de nekem így is jó. Az arcom mostanában már általában helyesnek érzem. A hajamat viszont sokszor hülyén áll :D

És hogy miért, azért, mert aranyos nagy szemeim vannak, meg helyes arcom :D azért néha nagyon gáznak nézek ki képen, de ez van xD

2013. aug. 1. 02:26
 15/33 anonim ***** válasza:

Szépen érzem magam, mert felfogtam, hogy nincsen általánosan elfogadott szép vagy csúnya. Elfogadtam azt, ahogy kinézek, és amióta nem akadok fent a tökéletlenségeimen, sokkal jobban élvezem az életet, sokkal jobban érzem magam.

A személyes szépség nem mások véleményéből fakad, hanem a szubjektív, saját véleményünkből. Biztos van, aki nem tart szépnek, vagy csak átlagosnak, ez természetes, de én szépnek érzem magam.

Direkt nem írok fizikai méreteket, vonásokat, mert a lényeg nem a külsőn van, ha az ember szépségről beszél, hanem az embernek saját maga megítélése a fontos függetlenül a fizikai adottságoktól.

2013. aug. 1. 09:00
 16/33 anonim ***** válasza:

Én okosnak érzem magam,az hogy a tanulmányi eredményeimen nem látszik az részben a lustaságomnak köszönhető,nameg másnak...

És igen szépnek érzem magam,egyedül az orrom nem tetszik :(

Igazából sok fiúnak is tetszek,meg megnéznek ha megyek valahova.

2013. aug. 1. 09:19
 17/33 Emberek ***** válasza:
hát. mit is mondjak. nem tartom magam szépnek, nagyon sok mitesszer, és pattanás van az arcomon, ami engem kissé zavar. de ilyen korban azt mondják normális. ugyanakkor adok magamra, és nem lépek ki úgy az utcára, hogy ne illene össze minden rajtam
2013. aug. 1. 09:20
 18/33 anonim ***** válasza:
Én szépnek érzem magam, mert most jó passzban vagyok, foglalkozom a fizikai, lelki, mentális egészségemmel. Volt egy depis időszakom, a kisugárzásomon is látszott, na akkor nem voltam elégedett a tükörképemmel sem.
2013. aug. 1. 13:22
 19/33 anonim ***** válasza:

Szerintem szép vagyok, de éreztem más máshogy is magam.

Nem tudom megmondani mi tetszik magamon pontosan úgy egészében azt hiszem hogy rendben vagyok.

2013. aug. 1. 16:28
 20/33 anonim ***** válasza:
Igen, mert alapból jó géneket kaptam, szépek a vonásaim, jó az alakom. És sokat teszek is azért, hogy mindig jól nézzek ki. De ha pl. kijön 3 nagy pattanás a homlokom közepére, akkor legszívesebben ki sem lépnék a szobámból.
2013. aug. 1. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!