Te szépnek/helyesnek érzed magad?
Hát..nálam ez összetett.
Nem tartom magam kifejezetten szépnek, de jó alakom van, és az emberek szépnek látnak a kisugárzásom miatt, mert egyébként békében vagyok önmagammal, boldog vagyok és ez látszik kívül is.
14 vok 5. tanuló 175 magas 51 kiló fekete hajú kékszemű.
Azt nem tom megmondani hogy szép vagyok-e de én a bőrömben jól érzem magam.
Hát lehet, hogy már egy kicsit elkéstem a válaszadással...
Na szóval, nálam eléggé összetett ez az egész. Kb. 166-67 centimhez vagyok 60-62 kiló. Szóval írtóra kövérnek tartom magam. De most mondjuk szedtem fel nyáron, majd a suliban ez úgyis le fog menni, akkor nem úgy eszek, vagy nem is tudom....
Írtóra dús barna hajam van, és nagyon nem szeretem, és főleg, hogy most vágattam is belőle, mert elég töredezett volt, nagyon furán néz ki. Ja és barna szemem van, és szemüveges vagyok. Régen még nagyon akartam, szemüveget, most már nagyon nem szeretem a szemüveget. Egyébként azt mondják jól áll, de nem tudom...
Az arcom viszonylag tetszik. Illetve tetszene, de elég sok rajta a pattanás, és főleg mikor megvan a havim...csak úgy szaporodnak. Hiába használok arctisztítót. Mondjuk a szemöldököm is elég vastag, hiába szedem, hamar visszanő. És bevallom, kozmetikusnál, már több mint két hónapja nem jártam...
Az orrommal semmi baj, a szám pedig kifejezetten tetszik, mert olyan Palvin Barbis/Kristen Stweart állású :D De tényleg! Régen nem szerettem, most már nagyon megbarátkoztam vele.
Egyébként smikelni nem szoktam magam, főleg így nyáron. Suliba talán spirál. Az öltözködésem átlagos. Utálom a szoknyát és a cicanacit. (Nem is áll jól egyébként) Szeretem a bő pólókat, tornacipőket, csőfarmerokat. Ja, és imádom a bakkancsokat. Főleg a fűzöseket... nagyjából ennyi. Szóval elég vegyes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!