Szerintetek létezik olyan lány, akit nem zavarna, hogy nem vagyok egy álompasi külsőre, illetve létezhet olyan lány, aki a sok szépnek tartott lány által engem rondának tartott fiúként mégis helyesnek lát?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 14:04
1/9 anonim válasza:
Én a saját példámból tudok kiindulni: engem egy lány sem képes helyesnek látni, és egy lány se járna velem soha.
2/9 anonim válasza:
persze létezik
annyira min a jeti
mindenki halott ilyenről de senki sem látottt
4/9 anonim válasza:
Figyelj, akkor tegyél valamit azért, hogy vonzobb legyél, sokat tesz a frizura, oltozkodes, stb. Mivel nekem ne mondja senki sem azt, hogy a kulso nem számit. Mert az ilyenek hazudnak! Hisz mindenki eloszor megnezi a masikat és ha szimpatikus neki, akkor ismerkedik vele. Szoval, mi alapjan? Kulso alapjan.
Nem lehet mindenki modell, szep, stb. de lehet erte tenni, hogy az ember jobban nezzen ki és vonzóbb legyen, úgyhogy HAJRÁ!
L, 22
5/9 anonim válasza:
sztem létezik, de neked tuti nem kéne az a csaj... az ilyen pasiknak mindig olyan csajok kellenek akik jobbak vagy sokkal jobbak hozzájuk viszonyítva viszont az olyan csajok észre sem veszik az ilyen pasikat mint te. Szóval olyat keress aki nem full extrás, és akk tuti lesz aki helyesnek lát. A paimnak nincs sok önbizalma, amikor megismertem minuszban vt az önbizalma, nekem nagyon tetszett, ő meg soha nem kelett senkinek v nem hosszutávra és mki átverte, nekem most ő az álompasi, pedig lehet h a csajok 99.99 %-a azt mondaná h csúnya. 1.5 éve jár edzőterembe, egyre jobban néz ki.
6/9 anonim válasza:
4: Ha az ember genetikailag ronda, akkor azzal semmit sem csinálhat. Én pl. olyan ronda vagyok, hogy az egyetlen egy dolog, amit ki tudok lányokból váltani, az a hányinger, de azt azonnal, amint meglátnak.
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem legutóbb egy lány azt írta, hogy ilyen arcszerkezettel csodálkozna ha szóba állna egyáltalán velem egy lány.
2013. júl. 6. 15:19
8/9 anonim válasza:
7: Nekem is volt már ilyen nem is egyszer. Többen kimondták, hogy még ha én lennék az utolsó férfi a földön, akkor se járnának velem.
9/9 anonim válasza:
A mostani kiszemeltem egy erős átlagos külsejű srác, nincs kidolgozott, szép teste és még csak az arca sem elragadó, ellenben nem vagyok egy külső alapján ítélő, felszínes ember, hiszen a lelkét kedvelem, a gondolatait, a vicceit. Szerintem ez sokkal fontosabb, hiszen senki sem lesz örökké gyönyörű, és nem, nem vagyok ronda, akinek ne lehetne más:) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!