Létezik gyárilag hátsó kerék által hajtott régi szériás Swift?
Figyelt kérdés
Láttam pár videót, hogy Swiftekkel drifteltek. Nem powerslideoltak, szabályos driftet hajtottak végre. Szóval a kérdés erre vonatkozik. Gyártottak? Vagy a 4WD-vel szórakoztak a diffivel? Vagy nem is lehet állítani? Vagy hogy van ez?2013. jún. 10. 20:06
1/10 anonim válasza:
Nem létezett. Valószínűleg teljesen átépített versenyautókat láttál. Itthon is versenyzik egy hátsókerekes drift Ford Focus, az is épített autó.
2/10 anonim válasza:
Helyesbítek. Gyors keresés után azt találtam, hogy az összkerekes meg lehet mókolni, hogy csak hátul hajtson. Nem tudom, mekkora módosítást igényel, de jó poén lehet.
3/10 anonim válasza:
" Itthon is versenyzik egy hátsókerekes drift Ford Focus"
Én ültem is Zentai Sanyi mellett drift taxin. Besz@ rás az a gép :)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. jún. 10. 20:48
5/10 anonim válasza:
Létezik 4 kerekes régi swift. Geo Metro néven fut és amcsi import gép. Itthon épp ezért elég ritka. De 4 kerekesből azért nem olyan bonyolult hátsó kerekeket csinálni.
6/10 A kérdező kommentje:
A 4WD az megvan, Subaru Justyként is ismert. Csak a hátsókerekes hajtást nem nagyon értettem. De ezek szerint 4WD volt megberhelve.
2013. jún. 10. 21:57
7/10 Thomech válasza:
Nem, nem gyártottak hátsó kerekeset, de már építettek át nem is egyet hátsó kerekesre!
Tessék videó az egyikről (magyarok készítették):
8/10 Thomech válasza:
Ez frissebb és sedan:
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. jún. 11. 19:30
10/10 anonim válasza:
Tényleg nem létezett RWD Swift, viszont a Subaru Justy, illetve a Geo Metro gépekből is volt csak FWD. Illetve a másik, hogy létezik gyári 4WD Suzuki Swift is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!