Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mikor kezdtetek el sminkelni?

Ti mikor kezdtetek el sminkelni?

Figyelt kérdés
Marmint pl szempillaspiralt mikor? Alapozot mikor kezdtetek el hasznalni? Meg ilyenek... ;) mert nekem van egy osztalytarsam aki teljes arcsimnket keszit maganak 13 evesen!!! Csak erdekelne hogy ez normalis vagy csak felfujom... Meg az is hogy ti mikor kezdzetek el sminkelni Elore is koszi a valaszokat! :)

2016. szept. 25. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
mi közöd van ahhoz h az osztálytársad mikor kezd el sminkelni? szempillaspirál 12 évesen, alapozó meg szemöldök 13 évesen, a többi( túsvonal, stb) 14 évesen
2016. szept. 25. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem sminkelek.

15/L

2016. szept. 25. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Először szempillaspirál 15 évesen, majd hozzájött a szemceruza, bb krém, aztán a szemöldök (azt hiszem, mind 15 évesen kb...). Még mindig ezeket használom, néha szemhéjfestéket is. 17/l
2016. szept. 26. 18:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) de meg jöhetnek ;) én még amugy nem szeretnék sminkelni ráér még 1-2 évig :)
2016. szept. 27. 20:28
 5/6 Gamee válasza:
Ebben az évben sminkeltem ki magamat először , de nem nagyon használok :) ! 16/L
2018. aug. 6. 22:05
 6/6 ReGina... ***** válasza:

Nem sminkelek nagyon ritkán alkalmakkor csak szempilla spirál amit kb. 16-17 évesen használtam először. Ez kb. Éves szinten olyan max. 20 alakalom, hogy szempilla spirál van rajtam.

Még ennél is ritkában kb. 2 évente egyszer, kihúzom tussal a szemem esetleg rúzs, pl.esküvőre ha hívnak.

Alapozó soha.

21/L

2020. okt. 19. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!