Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor kezdi el...

Szerintetek mikor kezdi el magát sminkelni egy lány? Ti mikor kezdtétek?

Figyelt kérdés
Mert a suliban olyan is van aki már 6.-ban is sminkelte magát.........de szerintem az nem normális.
2014. jún. 26. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Én hetedik-nyolcadik környékén, a tizenhármat már betöltöttem. Nagyon minimálisan sminkeltem, korrektor a bőrhibákra, szempillaspirál és a vízvonalamat húztam ki, semmi más. Nagyon okáig nem is csináltam mást, öt évvel később pedig ma már csak korrektorozok és ennyi.
2014. jún. 26. 15:45
 2/10 anonim válasza:
43%
Most megyek tizedikbe és még mindig nem sminkelek nap mint nap. Tönkreteszi a bőrt. Főleg az alapozó. Akármennyire is hangsúlyozzák hogy nem árt a bőrnek, olyan nincs hogy nem árt a bőrnek. Egyszerűen nem tud lélegezni, és egyre csúnyább lesz a bőröd... Én annyit mondok hogy 6.-ban még nem ajánlott elkezdeni, de amúgy egy szempillaspirál nem árt semminek. Annyit tesz hogy nem lesz az arcod annyira természetes és natur. Nem tudom hogy te most hányadikos vagy, de suliidőben szerintem nem kell smink, ha elmész bulizni akkor természetesen belefér egy kis kencefice :D (persze ha még ilyen szülinapi zsúrokba jársz akkor nem hiszem hogy kellene...)
2014. jún. 26. 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen kezdtem el sminkelni, és azóta sem sminkelek sokat :) Egyszerűen nincs értelme ... Meggyötrődik a bőr. :)
2014. jún. 26. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Korrektort és színezett ajakápolót 12 éves koromtól kezdtem, a többit 18-tól.
2014. jún. 26. 16:45
 5/10 anonim ***** válasza:
14 éves voltam, a ballagásomra sminkeltem ki magamat először. azóta is csak szempillaspirált használok, meg színezett ajakápolót, néha ha van időm, akkor kihúzom tussal a szememet aztán ennyi
2014. jún. 26. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 8.ban kezdtem el sminkelni magamat
2014. jún. 26. 18:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem középiskolában kezdtem el sminkelni magam, de akkor is csak szemceruzát használtam, néha szempillaspirált. Most 24 vagyok, amikor a bőröm nem a legszebb, akkor BB krémet használok, szempillaspirált (bár azt sem mindig) és szemhéjtust. Szóval most sem viszem túlzásba :) Mondjuk a rúzsokat imádom, az elég gyakran van rajtam :D
2014. jún. 26. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:
9.ben kezdtem, csak szemceruzával, azátán jött az alapozó, szempillaspirál. Komplexebben csak olyan 22 fele kezdtem el, mostmár bb kérm, szemkihúzó, spirál, blush, szemhélypúdr, rúzs.
2014. jún. 26. 20:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2014. jún. 27. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:
amikor a szülei engedik...
2014. jún. 28. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!