Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti hány évesek kezdtetek el...

Ti hány évesek kezdtetek el sminkelni? Mit ajánlotok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

14 éves lány vagyok. Nagyon csúnya az arcbőröm, kevés az a hely ahol nincs pattanás vagy mitesszer. Rengeteg bőrgyógyásznál jártam már. Jelenleg is szedek egy gyógyszert ami elég drága, de nem látom a hatását. Eddig nem használtam rá semmilyen alapozót, ilyesmit csak egy barnító krémet amit szintén a bőrgyógyászom írt fel, de attól csak több nagy piros pattanás jön elő, de kénytelen vagyok felkenni mindennap, mert engem nagyon zavar az arcom.. igen, tudom nem kéne, de szerintem a helyemben ti is takarni próbálnátok ezt. És igen, tudom, hogy 14 évesen nem jó dolog elkezdeni sminkelni, mert később meg fogja bánni a bőröm, de szeretném ezeket a rondaságokat eltakarni. Nem igazán vagyok otthon a sminktermékekben, persze megtudom különböztetni a korrektort meg az alapozót, csak azt nem tudom melyik márka a jó belőle ami kissé kíméli az arcot meg ilyenek. Szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre.. Szerintetek elkezdhetnék sminkelni, és ha igen, akkor milyen dolgokat ajánlotok? Ti mikor kezdtetek el sminkelni? .. Jöhet hideg-meleg, kíváncsi vagyok! Köszönöm előre is!:)

2014. dec. 8. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Viszonylag későn,17 évesen,mert olyan volt a stílusom(rocker),előtte nem festettem magam.

Szerintem elkezdhetsz sminkelni,ha így szebbnek érzed magad.

2014. dec. 8. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen kezdtem én is
2014. dec. 8. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem 18-20 éves korban volt ilyen sminkeléses időszakom.

azóta nem használok semmit.nagyon ritkán szemceruzát.

N26

2014. dec. 8. 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 17-18 éves korom körül kezdtem el rendesen sminkelni. Viszont én is nagyon pattanásos voltam, úgyhogy már 12 éves koromtól használtam korrektort. Egy ajakápoló sem árt ebben az időben, illetve egy jó bőrradírt is vehetnél magadnak(bár az nem is smink kategória). Alapozót , szemhéjport és társait ne használj szerintem még, de egy korrektortól semmi bajod nem lesz.
2014. dec. 8. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen, korrektort használtam a pattanásokra meg szemceruzát. Miss Sporty volt mindkettő, hát, nem ajánlom, elég gagyi, az összetevői meg... Áh, hagyjuk. Csak akkor még nem értettem hozzá és ez volt olcsó :D

Az Alverde termékei természetes alapanyagú vegán termékek, azokat tudom ajánlani (kivéve a szemceruzáját, mert az veszettül maszatol).

2014. dec. 8. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nyugodtan elkezdheted, hiszen nem egy kiló vakolat lesz rajtad, meg ez amúgy is szükséges. Én az astor márkájú korrektorokat, púdereket kedvelem, viszonylag jó árban vannak. Legalulra alapozó (bőrszínednek megfelelő, nem sötétebb), a pattanásokra pedig korrektor, és végül az egészet púderrel fixáld. Az alapozó amúgy elhagyható, szerintem attól amúgy is zsírosabb lesz a bőr, bár sajnos ehhez nem értek, szóval lényegében elég a korrektor, és rá a púder (utóbbi meg elvileg le is szárítja a pattikat).

Este mindig mosd le a sminked, erre figyelj oda!

Nekem nem zsíros a bőröm, nem nagyon voltak pattanásaim sose, de más okból kénytelen voltam mindenféle kencét használni, hogy elrejtsem a hibákat. Ha jól emlékszem 14 évesen kezdtem el.

2014. dec. 8. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:
36 évesen.
2014. dec. 9. 07:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Én már 12 évesen elkezdtem sminkelni magam, de apu meg anyu nem akarta hagyni. De mostanra már kiharcoltam, hogy full sminkben és magassarkúban megyek mindenhova.

16 F

2015. febr. 24. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia:) azt hiszem, 13 evesen kezdtem sminkelni, korrektor, szemceruza es spiral.ennyi volt. Fiatalabb koromban nekem is mindig pattanasos volt az arcom, de korrektoron kivul sose hasznaltam mast, mert tudtam, hogy alapozotol csak rosszabb lenne. Azota mar normalisan sminkelek, de alapozot csak most egy honapja kezdtem hasznalni(elotte arcra csak korrektort).yves rocher markaju, es bar feltem, hogy sok pattanasom lesz, egyaltalan nem igy lett. Nem tudom,hogy azert, mert ez a marka csak termeszetes osszetevokbol van, vagy csak ugy, de en nagyon ajanlom neked az yves rocher markat, mert nekem nagyon erzekeny borom van:) szerintem be fog valni neked, ja es sokkal olcsobb, mint mondjuk a loreal :)
2015. ápr. 5. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!