Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Metron/vonaton sminkelni-...

Metron/vonaton sminkelni- igen, vagy nem?

Figyelt kérdés

Most jottem vissza Parizsbol, es tobbszor szemtanuja voltam kulonbozo tomegkozlekedési eszkozokon torténo sminkes akcioknak. Nemegyszer lattam olyan noket, akik ket-harom megallo egy teljes homlokzatfelujitast megcsinaltak- alapozo(!!), korrektor, szemsmink, szaj, nem, zavartatva magukat. Masok csak ruzst, szajfenyt igazitottak ujra...

Oké, tegye fel a kezét , aki mondjuk a ruzst nem kente ujra valamilyen tomegkozlekedési eszkozon,gondolom veletek is elofordult mar. A kerdes viszont arra iranyul: nem tul intim egy metron, buszon, vonaton, tobb tucat ember elott sminkelni? Vagy feltehetném ugyis a kérdést: tilos, vagy sem a nyilvanos sminkelés?

2013. máj. 13. 09:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

A sminkelés inkább vicces tud lenni, amikor azt látod, hogy egy-egy fékezésnél hogy keni szét az arcán a festéket! :)

Ami zavarni szokott, ha parfümöt vagy dezodort fújkálnak magukra! Mert ugye az illatok másokat irritálhatnak és erre azért figyelemmel kellene lenni!

2013. máj. 13. 09:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

miért ne, ha éppen ráér? :) a nagyobb koncentrációt igénylő munkákat azért nem merném, de pl. kocsiban szoktam én is púderezni, szájfényezni. Az alapozó nem túl higiénikus, vagy utána nedves törlőkendővel lepucolja a kezét?

Úgy tudom, asztalnál nem illik sminkelni, ahol más eszik, de máshol miért ne, tökéletes időkihasználás.

2013. máj. 13. 09:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Velem is előfordult már, hogy késésben voltam, és a vonaton dobtam fel egy kis szempillaspirált.

Engem nem zavar, más mit csinál, amíg nem árt vele magának/a környezetének, de azon már meglepődnék, ha valaki kipakolná az egész sminktáskáját a buszon/vonaton és nekiállna partysminket készíteni.

2013. máj. 13. 09:50
 4/11 anonim ***** válasza:
44%

Logikusnak logikus, hogy a holtidőt így kihasználják, de én nem lennék képes erre. Nálunk ez még nem igazán jellemző, így nyilván furcsállnám, ha velem szemben kezdene valaki fullra sminkelni a metrón.

Tilosnak nem tilos, én inkább úgy mondanám, hogy itt nem igazán megszokott. A higiéniát én is hiányolnám, hiszen alapozás előtt krémezünk, kezet mosunk stb...

A válaszom: részemről NEM.

2013. máj. 13. 09:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Vonatok mosdojaban sminkeltem mar.

Felujitott regi, vagy a total uj vonat mosdojaban.

Utoljara penteken.

A londoni metron viszont folyamatosan latok lanyokat/ noket akik total vakolast csinalnak egy kis kezitukor segitsegevel es 2 megalloval kesobb eltunik a ragyas boru karikas szemu kislany a metrokocsibol es helyette egy szepseges egyseges borszinu no ul velem szemben...

2013. máj. 13. 09:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A vonaton sminkelés fővárosa London :D :D én már meg sem lepődök ezen
2013. máj. 13. 09:57
 7/11 A kérdező kommentje:

:) Koszonom a valaszokat!

Valaki irta, nem tudna elképzelni, hogy fullsminket csinaljon- ezek a nok nem zavartattak magukat, elokaptak a kis ( khm... naaaagy) sminktaskat, aztan hajra... Namarmost ez, a 6-os vonalon Parizsban, ahol egy négyzetcentire esik 60 ember, érdekes akcio.. Sokan elrohogték magukat, masok fujoltak, de mindenki lereagalta valahogy.

En meg spiralt sem mernek bevallani , a ruzst megoldom diszkréten, vagy még a peronon, elfordulva.

Ha belegondolok, akkor igen idokihasznalas: késésben tokéletes az az 5-10 perc, hogy vallalhato formaba hozzuk magunkat. Természetesen az auto, vonatmosdo mas , hisz ott nem latnak minket a mualkotas kozben.

Kontraként azonban fel lehet hozni pl azt, hogy lehet, hogy csupan egy kis ujrapuderezésre lenne szukségunk, de egy buszon/metron/akarhol ulve korbevagyunk véve emberekkel, akik latjak ezt.. Nekem mindig az jar ilyenkor a fejemben ( és ezért nem merem elovenni a puderem haha) , hogy mi van aha a konszolidalt oreg kis papa velem szemben mondjuk pont erre gerjed?? LOL

2013. máj. 13. 10:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én simán megcsinálnám. Ha persze nem kéne attól félnem, hogy a 3-mas metró kiváló sínein kiszúrom a szemem a szemceruzával.
2013. máj. 13. 10:36
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Hát én el nem tudom képzelni milyen smink lehet amit a négyeshatoson vagy a buszon dobnak fel.

Jó sminkhet nem lehet egy zsebtökörrel összetákolni ráadásul mozgó járművön. Én nem sminkeltem még sose tömegközlekedési eszközön, meg nem is tervezem.:)

2013. máj. 13. 10:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

9-es ha Londonban jarsz ulj fel a metrora munkaido kezdete elott.

Behalsz milyen sminkeket tudnak feldobni mozgo jarmuvon.

Mondjuk azt is hozzatennem hogy ott nem olyanok a sinek mint itthon...

2013. máj. 13. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!