Metron/vonaton sminkelni- igen, vagy nem?
Figyelt kérdés
Most jottem vissza Parizsbol, es tobbszor szemtanuja voltam kulonbozo tomegkozlekedési eszkozokon torténo sminkes akcioknak. Nemegyszer lattam olyan noket, akik ket-harom megallo egy teljes homlokzatfelujitast megcsinaltak- alapozo(!!), korrektor, szemsmink, szaj, nem, zavartatva magukat. Masok csak ruzst, szajfenyt igazitottak ujra...
Oké, tegye fel a kezét , aki mondjuk a ruzst nem kente ujra valamilyen tomegkozlekedési eszkozon,gondolom veletek is elofordult mar. A kerdes viszont arra iranyul: nem tul intim egy metron, buszon, vonaton, tobb tucat ember elott sminkelni? Vagy feltehetném ugyis a kérdést: tilos, vagy sem a nyilvanos sminkelés?
2013. máj. 13. 09:32
11/11 anonim válasza:
Nem tudom, nekem bizarr, ha vki a teljes sminkjét a vonaton csinálja meg. Nem is túl esztétikus sztem. Rúzs felfrissítése, ajakápolózás, szájfényezés nálam rendben van. De ha vki úgy szeretné, akkor egészségére :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!