Nektek is igazi kínszenvedés reggel elkészülni, sminkelni? Mi motivál benne?
Figyelt kérdés
2 műszakban dolgozok, délutános héten van időm tökéletesre elkészülni, és nyugodtan elindulni dolgozni. Délelőttös hét viszont kész rémálom, fél 4 kor kell kelnem, 4 óránál többet soha nem tudok aludni olyankor. Táskás a szemem, majdnem visszaszédülök az ágyba 2 kávé után is, hányingerem van, élni sincs erőm, nemhogy szép sminket hajat készíteni. De mégis muszáj, mert nem tehetem meg hogy egyik héten szépen jelenek meg munkában, másik héten meg igénytelenül, szóval értitek, ez kimondatlan elvárás, és énis úgy érzem jól magam. De mégsincs soha olyan reggel amikor jól indulna a nap, mindig késésben vagyok, elégedetlen vagyok magammal, és ez az egész napra rányomja a bélyegét. Ti hogy viselitek? Van valami bevált módszer hogy reggel időben felkeljetek, frissen, jókedvűen, motiváltan kezdjétek a napot?2014. jún. 22. 16:08
1/2 anonim válasza:
Hát ilyen esetben talán az, hogy egyszer jobb lesz...
Most írhatnám azt, hogy zene, gyömbértea, igen finom kávé, vagy hogy erőszakold magadra a "jókedvet, pörgést", de tudom, hogy ezek nem használnak annyira, voltam hasonló helyzetben, mondjuk én anno csak fél öt-ötkor keltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!