12-13-14 évesek! Nektek hogy indul a reggeletek?
Figyelt kérdés
Milyen a reggeli rutinotok? Mit szoktatok csinálni?2013. okt. 6. 18:02
1/23 anonim válasza:
Hat. Reggel felkelek 6-kor 6:30-kor elindulok otthonrol a suliba es utana suli :D
2/23 anonim válasza:
6:15-kor kelek,lustálkodok,lemegyek a fürdőbe,felfrissítem magam,fogat mosok,a szobámban felöltözök és megcsinálom a hajam. ennyi
3/23 ~zsozso~ válasza:
nekem minimum masfel ora kell h rendesen elkeszuljek ezert kelek 6 es indulok a suliba 7:20 korul
4/23 anonim válasza:
6:40-kor felkelek, megfésülködök, elmegyek a mosdóba, felöltözöm után reggelizem müzlit, leülök 5-10 percre tévézni vagy olvasni mondjuk utána kitolom a garázsból a biciklit és elmegyek az iskolába ez olyan 7:15-kor történik.
5/23 anonim válasza:
hát,5:15-kor felkelek,elkésülődöm,van hogy ez 5:40-ig is eltart,de van hog már 5:30-ra elkészülök. a konyhában ténfergek egy kicsit,elpakolok és felveszem a cipőmet.5:50-kor vagy 6-kor elindulok,attól függ hogy kell e kaját vennem.6:12-kor megy a voncim bp-re,azzal negyed nolcra bent vagyok a sulimban. hát így indul a reggel 13/L
6/23 anonim válasza:
reggel 6:30-kor kelek ,6:50-kor megyek a fürdeni ,aztán fogat mosok. kb 6:5-7 között kijövök utána sminkelek ( alapozó ,pirosító, szempillaspirál ) ez kb 7:10-ig tart . ezután felöltözök , 7:20 ... megcsinálom a hajam 7:25-27 . bepakolom a kulcsot ,pénzt . felveszem a cipőm ,kabátot ,és 7:33-kor indulok .13/l
7/23 anonim válasza:
6:20-kor felkelek, felöltözök, a kutyákat elrendezem, fogat mosok, hajat csinálok, bepakolom az uzsit, felveszem a cipőt, kabátot és 7:13-kor indulok is :D 13/l
8/23 anonim válasza:
6:00-kor ébredek, de általában 6:10-ig bámulom a plafont. Fölkelek, ha este nem volt erőm összepakolni, akkor megteszem. Fölöltözök, fésülködöm, nem reggelizek, mert reggel rosszul vagyok, ha eszem. 6:40-kor kész vagyok, és bőven van időm kikészíteni magamat az aggódásaimmal: elhagytam a bérletem, Nem érzem jól magam, émelygek, fáj a hasam, ronda a bőröm, ma sincs időm ebédelni, mert mire végzek bezár a menza, megint ronda vagyok, van egy folt a ruhámon, nincs időm átöltözni, hideg van, meg amúgy is fáradt vagyok... 6:50-kor indulok a HÉV-hez, és megint kezdődik előröl...
13/L
9/23 anonim válasza:
6:00 Ébredek, de még félóráig lustizok
6:30 Öltözök, de nagyrészt a ruhámat választom
6:50 Fürdőszoba (arcmos, fogmos, haj...)
7:00 Indulok
10/23 anonim válasza:
negyed hétkor kelek . Felfogom , hogy reggel van és kikelek az ágyból , megreggelizek, alakítok valamit a fejemen XD fogmosás stb. és megyek iskolába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!