A fiúk (16-17 évesek) mit szeretnek egy lányon?
Hogy nézzen ki, milyen legyen az öltözködése, a sminkje meg az ilyenek. Kíváncsi vagyok, hogy mit szeretnek, mert tetszik egy fiú és hát, tudjátok:D
16/L
Komoly válaszokat várok!!!!
De figyelj, most ha én azt mondom, hogy nekem az emo stílusó csajok tetszenek, attól még a kiszemelt gyereknek lehet, hogy a plázacicák tetszenek, szóval nem vagy előrébb ezekkel a válaszokkal.
De ha gondolod leírom, hogy nekem milyen az ideálom.
Ami NEM tetszik:
Emo,túlsminkelés,tigrismintás,nagyon kivágott cuccok,elhanyagoltság
Egy kis smink legyen,de ne vakolat,csinosabb cuccok,(nekem tetszik a farmer+feszülősebb póló),de ne dobja ki mindenét,ne legyen úgy felcsicsàzva mint a lakodalmas karácsonyfa (nem kell 3 karkötő,meg 2 nyaklànc),legyen igényes.
16/F
Szerintem mint ahogy sokan mondják: Add magadat! Egy fiú miatt ne változtasd meg saját magad, mert hidd el nem éri meg, hogy miatta ne légy önmagad.
Gondolom, sôt biztos, hogy minden embernek fontos a higiénia. A szép haj, az ápolt körmök, a szép fogak.. stb. Nagyon fontosak tudnak lenni.
Gondolj bele, te összejönnél egy teljesen elhanyagolt férfival? Na ugye, szerintem se.
Amúgy egy a "kinek mi/ki jön be?" dolog nem ugyanaz mindenkinél. Például, ha neked hosszú hajad van és azt írja a többség, hogy a rövid jobban tetszik nekik, akkor levágatnád?
Amúgy nézz rá a fiúra, elemezgesd, figyeld meg a társaságát! Ezekbôl a dolgokból könnyen ki lehet találni, hogy mi az adott fiú stílusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!