Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fiúk (16-17 évesek) mit...

A fiúk (16-17 évesek) mit szeretnek egy lányon?

Figyelt kérdés

Hogy nézzen ki, milyen legyen az öltözködése, a sminkje meg az ilyenek. Kíváncsi vagyok, hogy mit szeretnek, mert tetszik egy fiú és hát, tudjátok:D

16/L

Komoly válaszokat várok!!!!

2012. nov. 2. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:

De figyelj, most ha én azt mondom, hogy nekem az emo stílusó csajok tetszenek, attól még a kiszemelt gyereknek lehet, hogy a plázacicák tetszenek, szóval nem vagy előrébb ezekkel a válaszokkal.

De ha gondolod leírom, hogy nekem milyen az ideálom.

2012. nov. 2. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Ami NEM tetszik:

Emo,túlsminkelés,tigrismintás,nagyon kivágott cuccok,elhanyagoltság

Egy kis smink legyen,de ne vakolat,csinosabb cuccok,(nekem tetszik a farmer+feszülősebb póló),de ne dobja ki mindenét,ne legyen úgy felcsicsàzva mint a lakodalmas karácsonyfa (nem kell 3 karkötő,meg 2 nyaklànc),legyen igényes.

16/F

2012. nov. 2. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:
adja magát, ne sminkelje szét az arcát, ne legyen divatribi, és legyen csajos a viselkedése.
2012. nov. 2. 17:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mint ahogy sokan mondják: Add magadat! Egy fiú miatt ne változtasd meg saját magad, mert hidd el nem éri meg, hogy miatta ne légy önmagad.

Gondolom, sôt biztos, hogy minden embernek fontos a higiénia. A szép haj, az ápolt körmök, a szép fogak.. stb. Nagyon fontosak tudnak lenni.

Gondolj bele, te összejönnél egy teljesen elhanyagolt férfival? Na ugye, szerintem se.

Amúgy egy a "kinek mi/ki jön be?" dolog nem ugyanaz mindenkinél. Például, ha neked hosszú hajad van és azt írja a többség, hogy a rövid jobban tetszik nekik, akkor levágatnád?

Amúgy nézz rá a fiúra, elemezgesd, figyeld meg a társaságát! Ezekbôl a dolgokból könnyen ki lehet találni, hogy mi az adott fiú stílusa.

2012. nov. 2. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!