Szerintetek 176 m-hez mi az ideális testsúly? A 64-65 kg az jó? 14/l
Figyelt kérdés
2016. szept. 11. 19:34
4/11 anonim válasza:
Én 18 vagyok és 176 64-65 de úgy érzem van rajtam 2-3 kg plusz. (Sport ellenére.)
5/11 anonim válasza:
Köcsög lepontozók. Bekaphatjátok. (Első vagyok) Azért írtam hogy ez sok, mert kb egy éve énis ugyanilyen magas és súlyú voltam és egyáltalán nem voltam vékony szvl. Diétával és sporttal lefogytam 53 kg-ra és most vékony vagyok feszes és sportos. Szvl szerintem ez a kg túl sok, ennyi. Nem fogom megváltoztatni a véleményem.
7/11 anonim válasza:
szerintem is túl sok, 14 évesen pláne. ettől csak több leszel.
8/11 anonim válasza:
Én is 176 cm vagyok, 62 kg én magammal nem vagyok megelégedve mert a combom nagyon vastag.De neked szerintem ideális ebben a korban, sportolj és étkezz egészségesen.
Amúgy te a magaságoddal ki vagy békülve, szereted, hogy magas vagy?
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) utolsó hát néha egy kicsit magasnak érzem magam a többiek mellett :D
2016. szept. 12. 14:42
10/11 anonim válasza:
sok szerintem is, 60 alatt kéne lenned legalább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!