Gréti20 kérdése:
Szerintetek ideális testsúly a 46kg 160centihez? 21/L
Figyelt kérdés
Szüleim folyton azt mondják, hogy túl vékony vagyok, de a barátaim szerint semmi gond nincs a súlyommal. Jól érzem magam a bőrömben, de néha én is elgondolkodom rajta, hogy lehet híznom kellene egy kicsit, vagy ne?2016. ápr. 18. 16:43
1/7 anonim válasza:
Szerintem sovány vagy. Én is 160 cm magas vagyok, és amikor súlyos beteg voltam akkor fogytam le 47 kilóra. Az orvosom közölte is, hogy túl sovány vagyok..Azóta híztam hál istenek.,
2/7 anonim válasza:
Kicsit kevés. Persze alkattól is függ, de azért elég sovány lehetsz.
Viszont nem annyira híznod kéne, inkább erősödnöd. Tömeget növelni úgy is lehet, hogy nem lesz rajtad több zsír, vagyis nem leszel puha és "hízott".
3/7 anonim válasza:
'Jól érzem magam a bőrömben'
Akkor miről is van szó? Nekem megfelel és az a lényeg. Én nálad magasabb, és vékonyabb is vagyok, és semmi bajom nincs, egyszerűen ilyen az alkatom
5/7 anonim válasza:
Ha az orvos nem mondja hogy túl sovány vagy és nincs miatta egészségügyi problémád akkor nem muszály, csak ha szeretnéd.
6/7 anonim válasza:
160 centihez ez normál súly. Persze jobb ha az emberen van némi izom is, azzal nagyobb lenne a súlyod és jól is néz ki.
7/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen ideális a testsúlyod. Ha jól érzed igy magad, minek akarsz változtatni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!