Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek ideális a...

Fiúk! Szerintetek ideális a testsúlyom?

Figyelt kérdés
160 cm és 50 kg vagyok. Sportolok, és szép alakom van.

2016. márc. 27. 22:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Ideális, persze. Én 165 cm, 54 kiló vagyok, de elég sok mindenkinek bejövök, azt mondják, bomba alakom van. Te is biztos csini vagy :) (nemkellprivi) 19L
2016. márc. 27. 22:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ideális. Nem volt értelme megkérdezni, ha te is elégedett vagy az alakoddal és az adatok is jónak tűnnek. (Szokás mondani, hogy kép nélkül nehéz, de itt magad is szépnek találod, az adat is lehet jó, szóval..)
2016. márc. 27. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Senkit sem érdekel a testsúly. Rád néznek és ennyi. Nem volt még olyan szerintem hogy_

"-Szia bébi, de jól nézel ki. Komolyan tök formás alakod van.

-Ó köszi, de 160 cm és 51 kiló vagyok.

-Hááát, akkor sajnos felejtős. Kár pedig, nagyon tetszel."

Kivéve, ha neutroncsillag sűrűségű vagy. Akkor a király alakod ellenére nem tudnak majd max felemelni esküvői fotóhoz, de én ezzel is együtt tudnék élni.

2016. márc. 27. 23:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
a fiúknak fogalmuk sincs a testsúlyról, általában nem is érdekli őket. de ha meg leírod, hogy 'szép alakod van' akkor minek kérdezel ilyeneket?? jézusom..
2016. márc. 28. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

-Szia haver, te meg miért iszol itt egyedül a kocsmában?

-Szia Péter. Hát, tudod, volt ez a lány, megismertem 24 éves koromban. Gyönyörű volt, kedves, okos. A legjobb, amit kívánni lehet. Minden tökéletes volt a kapcsolatunkban. Üde nevetésével bearanyozta a mindennapjaimat. Életem legszebb éveit neki köszönhetem. 4 év múlva összeházasodtunk. A mézeshetek nagyszerűen teltek Mallorcá-n. sokat nevetve, nagy szerelemben bújtunk mindig egymáshoz. Teljes egyetértésben, jól ment a házasságunk. Megszületett nem sokra rá a két szép gyerekünk. Elsőnek Gergő, majd két évvel később Emőke. Soha nem sújtott minket szegénység, betegség, soha nem veszekedtünk. A gyerekeink egészségesek voltak, és nagyon jó tanulók, sportban is kiemelkedő eredményeket vívtak ki. Fényes jövő állt előttük. Mikor Gergő befejezte az egyetemet jogon, bejelentette, hogy eljegyzi az 5 éve meglévő barátnőjét, aki fogorvosnak készült. Mindketten támogattuk benne. Örültünk, hogy felső középosztálybeli kertesházunkba majd mindig hozhatják az unokákat, és őket is bármikor ki tudjuk segíteni, ha úgy hozza a szükség, mert anyagilag stabilak vagyunk. Aznap este az esküvőjüket tervezgettük. Mosolyok közepette nagy nosztalgiával emlékeztünk rá, hogy mi milyenek is voltunk ennyi idősen. De ami ezután történt, arra soha nem számítottam volna, és nem is kívánom egy férfinak sem. Eddig valahogy elkerülte a figyelmemet, és soha nem is hozta egyikünk sem szóba, de a feleségem ezt mondta: "És képzeld, 58 kilós emeletes tortát akarnak majd rendelni, haha, az pont annyi, mint én vagyok." Ekkor döbbentem rá, hogy leéltem az egész életemet anélkül, hogy tudtam volna, 58 kiló. Azon nyomban szó nélkül elhagytam a házat, beültem az autóba, és csak mentem, mentem, ameddig a tank bírta. Úgy tervezem, hogy megrendezem a halálomat, hátrahagyom a családomat, és veszek egy csak oda szóló repülőjegyet Bangladesbe, hogy életem végéig egy furnérlemez kunyhóban éljek. Inkább ez, mint hogy azzal a tudattal kelljen élnem, hogy 58 kilós a drága és szeretett feleségem, kinek egyébként így 50 évesen is jobb teste van, mint Jennifer Anistonnak. Úristen, nem bírom!!-zokogásba fullad elhaló szava, majd tovább iszik.

Megtörtént, és nagyon is tipikus, mindennapi eset. Valós események alapján.

2016. márc. 28. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó:DDD

Amúgy igen, ideális a súlyod:)

2016. márc. 28. 13:46
 7/8 anonim válasza:

Szerintem tökéletes alakod van

Én 168cm és 48kg vagyok, és sokan mondják hogy hízzak még egy kicsit.

16/L

2016. márc. 28. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok fiú, de ideális. ;)
2016. máj. 1. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!