14 eves lanynak mi az idealis testsuly?
Figyelt kérdés
166-167cm vagyok es 62kg.Szeretnek fogyni mert nem vagyok megelegedve leginkabb a hasam nagy es hasra is hizok egy nagyon kicsit talan combra is.Most elkezdtem ugralokotelezni 2x10-15 percet.Hogy tudnek fogyni?2016. jún. 24. 19:02
1/2 anonim válasza:
Hova
Meddig akarsz fogyni,és miért?
Te magasságilag,súlyilag teljesen rendben vagy.
Sajnos,lelkileg nem.
2/2 anonim válasza:
Ilyen számokkal valószínű, hogy van pár kiló felesleged, igen (ha huszonéves lennél, akkor lehetnél kigyúrt szálkás is, 14 évesen nem).
De nem sok és amúgyis oly fiatal vagy még, bár felnőtteknek sem ajánlom a drasztikus fogyózásokat, főleg nem ilyen csöpp feleslegnél.
Életmódváltás, jobb és picit visszafogottabb étkezés, némi aerob mozgás, első körben ennyit javasolnék, de ez bizonyára hatni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!