Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lanyok, nektek kb. mennyi...

Lanyok, nektek kb. mennyi 'befektetes' van a kulsotokben? Es havi szintem mennyi a karbantartas?

Figyelt kérdés
Ertem itt mutetekre /ami egyszeri vagy fel evente egyszeri/, borapolas, kozmetikus, hajapolas ami havi.
2016. szept. 8. 17:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha te egy milliomos családba születtél, ahol aprópénz egy-egy ilyen műtét, minek jössz ide hergelni a népet? Ha annyira okos lennél, akkor tisztában lennél azzal, hogy az országban több millió ember éhezik. Nem, nem kell őket támogatni, de hergelni sem kellene.
2016. szept. 9. 20:00
 32/33 anonim ***** válasza:

Tudod, azért írok, mert mindig reménykedem abban, hogy egy gazdag személy nemcsak a vagyonával és felszínes ürességével akar kitűnni, hanem azzal is, hogy ha gazdag, akkor képes értelmes dolgokra elköltenie a pénzét és nem felvágni a vagyonával.

De hát, te se az értelmesebbikéhez tartozol ezek szerint.

Beszélhetsz te 5 nyelven, és...? A személyiséged még akkor is a béka s..gge alatt lesz!

2016. szept. 9. 20:05
 33/33 A kérdező kommentje:

Kit hergelek?

Feltettem egy kerdest es valaszoltam en is ra. Hogyan tudnek vadidegen embereket hergelni? Mast zavar hogy nekem nem igazi a mellem??

Hogy jon ide hogy mire koltem a penzem? :D van lskasom autok nyaralasok es felretett penz. Kb egy havi fizum van mutetekbe befektetve.

De ez miert fontos? Eyesek leakadtak azon hogy en mennyit koltottem es koltok. Ugyanugy megvalaszoltam a sajat kerdesemet mint az a szemely aki leirja hogy hanysxor eszik halat hetente.

2016. szept. 9. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!