Lanyok, nektek kb. mennyi 'befektetes' van a kulsotokben? Es havi szintem mennyi a karbantartas?
Tudod, azért írok, mert mindig reménykedem abban, hogy egy gazdag személy nemcsak a vagyonával és felszínes ürességével akar kitűnni, hanem azzal is, hogy ha gazdag, akkor képes értelmes dolgokra elköltenie a pénzét és nem felvágni a vagyonával.
De hát, te se az értelmesebbikéhez tartozol ezek szerint.
Beszélhetsz te 5 nyelven, és...? A személyiséged még akkor is a béka s..gge alatt lesz!
Kit hergelek?
Feltettem egy kerdest es valaszoltam en is ra. Hogyan tudnek vadidegen embereket hergelni? Mast zavar hogy nekem nem igazi a mellem??
Hogy jon ide hogy mire koltem a penzem? :D van lskasom autok nyaralasok es felretett penz. Kb egy havi fizum van mutetekbe befektetve.
De ez miert fontos? Eyesek leakadtak azon hogy en mennyit koltottem es koltok. Ugyanugy megvalaszoltam a sajat kerdesemet mint az a szemely aki leirja hogy hanysxor eszik halat hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!