Raszta haját szeretnék, és azzal kapcsolatban lent?
Figyelt kérdés
Szóval váll alá picivel érő vastagszőlú göndör hajam van, elvileg sok is, és elég száraz is. Érdekelne, hogy ha berasztázom a hajam, mennyivel lesz rövidebb az eredeti hossznál kb? Olyan ujjnyi tincsek lesznek. És elkészítése után hogy kell ápolni az elején és a későbbiekben? És kb milyen gyakran? Kíváncsi vagyok, mire kell számítanom:D olyat is hallottam, hogy az elkészítés után egy darabig nem érheti víz... Ez igaz?:) előre is köszi a válaszokat!2014. jún. 6. 16:15
1/3 anonim válasza:
Nekem.csak allul volt 4 db tincsem de imadtam :) na szoval igen kb ujjnyi hosszusagu tincseid lesznek. Igen kicsit osszekell allnia egy darabig ne erje viz. Utana eleg maceras lesz horgolni a rasztatincseket de jo buli ha valakivel egyutt csinalod. Egy igenyesen elkeszitett apolt raszta nagyon jol tud kinezni. Ha unatkozol sodorhatod is azzal ia tomorebb lesz az egesz. Kerdezz nyugodtan.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!^^ írtam még egy pü-t, ha nem baj:D
2014. jún. 6. 17:34
3/3 anonim válasza:
persze,szerintem szép lenne,10-15 cm szerintem.Be kell horgolgatni, attol függ mennyire jön szét,de ezt érzi az ember.meg 3-4 hetente,amikor lenő be kell fordítani.És szerintem nem igaz hogy nem érheti víz,szeirntem simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!