Lanyok, nektek kb. mennyi 'befektetes' van a kulsotokben? Es havi szintem mennyi a karbantartas?
Nagyon sok testmozgás és egészséges étkezés, néha van csak édesség.
Semmi műtét, semmi kozmetika, semmi műköröm, semmi póthaj.
Hajamat szimplán megmosom heti kétszer. Sminkelni magamat ritkán szoktam.
Bőrömre nem kenek semmit, természetes szappant használok, ami nem szárítja a bőrömet. Bár tudni kell, hogy egyes ilyen szappanok, amiket a gyógynövényesnél veszek 90 gm kerül kb majdnem 500 forintba, ami két hónapra elég.
Szepsegszalonunk van, ugyhogy a kozmetika, fodraszat, manikur, pedikur ingyen van nekem. Mutetem nem volt es nincs is tervben. Inkabb csak apolom, amit a termeszet adott. Kozmetika : szemoldokszedes 500ft lenne 3 hetente, arctisztitas fogalmam sincs mennyibe kerul oszinten, osszel-telen csiszoltatni szoktam meg az arcom, mert van egy par apro hegem a pattanasok utan
Fodraszat: festeni 2 havonta szoktam, mert nagyon vekony szalu, serulekeny hajam van, muszaj ennyit varnom
Ez olyan 5-6000 kb szerintem
Pedikur 2000
Manikur 1500
Kremekbol meg tonikokbol, samponbol stb professzionalis nagy kiszereleseket hasznalok, mert jobbak, olcsobbak, tovabb eleg
Csak fel evente kell vennem
Műtétre nem költök, és soha nem is fogok (szépészeti műtétre).
A bőrápolásom nem nagy cucc: Van nappali, éjszakai krémem, arclemosóm, tonikom, arcradírom, reggelente meg Aloe-s arcszappannal mosom. A testem ajándék testápolóval ápolom. :D
Kozmetikushoz nem járok, a szemöldököm magamnak szedem, a szőrtelenítést is elintézem.
Fodrászhoz amikor otthon éltem jártam havonta, mióta elköltöztem nem járok, magamnak vágom a frufrum és kész. :) Hajápolásra kétféle sampont és egy balzsamot használok.
Koszi!
Nekem kb 3millio van befektetve. Mellmutet 800.000 korul, orr 690.000, ajak feltoltes 120e fel evente. Szemoldok 30.000, havonta max 5e szedetni. Haj havi 50-70e ft, fogaim elsore 400.000e feherites evente 70-90e. Korom havi 15e, pilla 20korul. A kajara nem terek ki.
Műtétre nem költöttem és nem hinném fogok(bár nagyon önbizalom hiányos vagyok. mert kicsi a mell méretem, plusz magas is vagyok ) de drága és most nincs pénzem, amúgy ha nem titok te miért műtetted magad te is önbizalom miatt és most jobban érzed magad?
Én kozmetikushoz hónaponta járok szemöldök szedés, szempilla festés.
Bőrápolásra mostanság sokat mert acném van és elég szép összegek mennek el a bőrgyógyásznál illetve a különböző gyógyszer, krém stb.Fodrászhoz is ritkán járok, igyekszem ezeket minnél inkább leszűkiteni egyrészt anyagi másrészt idő hiány miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!