Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lanyok, nektek kb. mennyi...

Lanyok, nektek kb. mennyi 'befektetes' van a kulsotokben? Es havi szintem mennyi a karbantartas?

Figyelt kérdés
Ertem itt mutetekre /ami egyszeri vagy fel evente egyszeri/, borapolas, kozmetikus, hajapolas ami havi.
2016. szept. 8. 17:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Torna: ingyen, a netről (nem szeretek edzőterembe járni). Jobb formában vagyok igy is, mint 18 évesen (47 kg-val), most 52 vagyok.

Smink: keveset sminkelek, de alapozót mindig használok, ez kéthavonta 1.500-4.000 ft. Szemhéjfesték pár havonta valami újitás, 1000-3000 ft. Szemöldökceruza pár havonta 600 ft.

Műköröm: magamnak csinálom, ez legyen havi 600 ft az anyag.

Nagynéni kozmetikus és nem engedi hogy fizessek: gyönyörűen dolgozik, rendbeszedi az arcom (tisztitás, pakolások, masszázs), szemöldökkel együtt 2-2.5 óra alatt.

Havonta hajfestés itthon 1.500 ft. Tincs kihúzása+nyirás a kolléganőnél 1.200 ft frizurával.

Műtét nem volt, amit megcsináltatnék, az egy dermarolleres kezelés az arcbőrömnek mivel vannak hegeim, de mivel tartok a rossz eredménytől, igy nem kapkodom el a dolgot.

2016. szept. 8. 19:47
 12/33 A kérdező kommentje:

10, kis kedves vagy ahhoz kepest hogy onbizalomhianyos. :)

Nekem 70c volt mutet elott a cici most 70DD vagy 75DD. Jobban nez ki melltarto nelkul. Az orromon minimalis valtozas tortent. A szuleim eszre sem vettek, sot senki!

Nekem kijott a laktozerzekenysegem es az arcomob is latszik ha nem figyelek oda. Kiskoromban voltak kiuteseim az igazi hazi tojastol vagy tejtol. Most a boltirol is. Ha laktozmenteset eszem akkor semmi baj.

2016. szept. 8. 19:56
 13/33 anonim ***** válasza:
44%
micsoda műnő a kérdező
2016. szept. 8. 20:48
 14/33 A kérdező kommentje:

Szinte semmin nem latszik hogy nem igazi. Apum a mai napig nem latja a kulonbseget az elotte utani orr

kepen.

2016. szept. 8. 21:20
 15/33 anonim ***** válasza:
attól még műnő vagy
2016. szept. 8. 21:43
 16/33 anonim ***** válasza:
34%

jaj kislány, ezeket direkt úgy csinálják, hogy ne is lehessen látni rajta, hogy mű.

de attól, hogy kívülről majdnem tökéletes vagy, attól még belülről maradtál agyilag sötét!

tökéletes barbie baba, kívülről szép, belül üres

2016. szept. 8. 21:53
 17/33 anonim ***** válasza:

,,hozd ki magadból a maximumot''

Fizess a dokinak hogy ne neked kelljen:D

2016. szept. 8. 22:07
 18/33 anonim ***** válasza:

műtétem nem volt, de később még lehet lesz, ha öreg leszek és nagyon rondának látom magam. :D csak hogy nagyobb mellem legyen pl, az nem foglalkoztat. szeretem a kicsit, felturbóztam magamnak piercinggel. ez így megfelel. :D

bőrápolás nem nagy szám nálam, mert sima bőröm van (szerencsés vagyok). csak arckrémet, arcradírt használok. az kitart kb fél évig, 5000be kerül kb. kozmetikushoz ezért nem is járok. szemöldökömet magamnak szedem ki, szőrtelenítést is megcsinálom magamnak.

hajfestés havonta 2000. balzsam, sampon, olaj kb 7000 havonta. mást nem kenek rá, mert csak zsíros lenne.

manikűröshöz nem megyek, nem szeretem a hosszú körmöt se, magamnak festem ki, és mindig rövidek.

sminkre sem költök már olyan sokat, mert már sok cuccom van. ha kifogy valami, akkor azt veszek, de sok idő, amíg elfogynak a cuccaim. alapozót pl nem kell vegyek, csak egy kis bb krémet használok, mert elég az is. szempillaspirál stb pedig több hónap azért, amíg kifogy. középkategóriás sminkeket veszek általában, néha veszek csak drágábbat.

2016. szept. 8. 22:28
 19/33 anonim ***** válasza:

10 válaszoló vagyok, ez a kis kedves ez irónikus volt?:))

Amúgy szerintem mindenkinek szive joga eldönteni mire költi a pénzét, szerintem ha javit ez az önbizalmadon miért ne??

2016. szept. 8. 22:51
 20/33 A kérdező kommentje:

A penzemet? Ha erre koltenem a penzem nagy reszet akkor en is hulyen ereznem magam.

Onbizalmat nem.szerez.

2016. szept. 8. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!