Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lanyok, nektek kb. mennyi...

Lanyok, nektek kb. mennyi 'befektetes' van a kulsotokben? Es havi szintem mennyi a karbantartas?

Figyelt kérdés
Ertem itt mutetekre /ami egyszeri vagy fel evente egyszeri/, borapolas, kozmetikus, hajapolas ami havi.
2016. szept. 8. 17:02
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

16. Szepseg kategoria.

Irjam melle oda hogy milyen diplomam van es milyen nyelveken beszelek? Nem az agyamat tettek a mellembe.

2016. szept. 9. 11:07
 22/33 anonim ***** válasza:
8%

Én hajápolásra 3 havonta kb 30-40 ezret költök(tartós hajegyenesítés és festés-vágás),sampont+balzsamot használok rá értelemszerűen,kozmetikushoz nem járok,mert szép a bőröm,a szőrtelenítést megoldom magamnak,ezenkívül minden nap használok testápolót,szoktam bőrradírt stb,a szokásos.Körmöshöz havonta járok,5 ezer a mini zselés műköröm.Ezenfelül sportolok és egészségesen étkezek,de azt akkor ne vegyük ide.

Amúgy..Diploma?Jó vicc,tuti fix,hogy prostituált vagy..

Diplomás,tisztességesen dolgozó nők vannak olyan értelmesek,hogy nem költenek milliókat olyan műtétekre,amiknek nemis látszik az eredménye.Ha senki nem veszi észre,hogy más lett az orrod,akkor minek műttetted meg?

A melleid pedig C-sen sem voltak kicsik,ki a francnak van felesleges 800 ezre arra,hogy a nagy melleiből mégnagyobbat csináltasson?Vagy egy prostinak,vagy egy "aranyásónak"...Kizárt,hogy értelmes,szellemi munkából élő nőszemély legyél,nekik több eszük van annál,hogy csak a külsejükkel legyenek elfoglalva és ennyi pénzt ráköltsenek.

2016. szept. 9. 14:36
 23/33 anonim ***** válasza:

Nem sok. Esztétikai műtét nem kell. Szemműtétet majd akarok, mert nagyon rosszak a szemeim, és hosszú távon megtérül a kontaktlencse ára. Az 400000-500000 körül lehet majd.

Arckrémből, testáplóból mindig mást használok, van, hogy a legolcsóbb krémeket veszem, van, hogy drágábbakat, mert jó az illatuk, vagy tetszik a csomagolásuk. De nem szoktam különbséget tapasztalni a bőröm állapotában, és nem is fogynak ki havi szinten. Sminkelni minden nap szoktam, de kb. csak a szempillaspirál meg a korrektor az, ami "gyorsan" fogy, szemceruzát, szemhéjpúdert, rúzst, nemhogy havi, de évi szinten sem veszek. Kozmetikushoz nem járok, hajamra használok sampont, aztán annyi, anyám vágja.

Pár ezer Forintál nem több havi szinten. Attól függ, mi hogy fogy el, a maximum olyan 5000, de akkor már nagyon bevásároltam. Legtöbbször 1000-2000, de van, hogy semmi.

20l

2016. szept. 9. 15:10
 24/33 A kérdező kommentje:

22, te nagyon ostoba lehetsz. Konnyebb azt gondolni hogy valaki nem lehet egyszerre szep es okos. Nem azt irtam hogy nincs valtozas. Azt irtam hogy aki nem ismer nem latja hogy mutet altal lettem ilyen. Elj ebben a tudatban ha jot tesz neked! A mellwm azert lett DD mert a formajaval volt bajom. Csepp alaku volt. Valaszthattsm. Vagy kiszednek a mirigyembol es kisebb implantatum vagy marad a mirigy es nagyobb implantatum.

Szerinted en prosti vagyok szerintrm pedig te egy kis atlag no aki szeret masssl foglalkozni. Ha egy havi fizetesemet a kulsomre koltom/mellesleg meg a szuleim fizettek a mellmutetet mert meg elsos hallgato voltam; a tobbit en/ akkor az en dontesem.

23. Koszi. Korrekt valasz! :)

2016. szept. 9. 16:32
 25/33 anonim ***** válasza:
29%

Miért lett leszavazva az 1. válaszom?

Talán csak azért, mert én nem költök számomra megfizethetetlen összegeket magamra? Mert nem tehetem meg, és nem is látom értelmét?

Így is elérem a kívánt hatást a pasiknál, nem pénz függvénye az egész!

Vagy pedig savanyú a szőlő?

Egyébként hiába írod, hogy szépség kategória. Oké, szépség, de a válaszodból nem csak a szépség kategória tükröződik, hanem pl. személyiség, agyatlanság, felelőtlenség..stb.

2016. szept. 9. 16:49
 26/33 A kérdező kommentje:

23, mellesleg magadat alaztad meg es nezed le. Neked elkepzelhetetlen hogy valaki szep es okos legyen egyszerre. Mindkwtto biztos nem vagy. Ennyi penzt? Egy havi fizetesem van a mutetekben. Raadasul csoro is vagy. Ha prostiblennek ahhoz se lenne kozod.

Felolem reagalglhatsz angolul,nemetul, olaszul vagy spanyolul. Mindet megertem A spanyolra olaszul vagy angolul tudok reagalni a nyelvtan miatt.

2016. szept. 9. 17:14
 27/33 A kérdező kommentje:
25. Miben kellene megnyilvanulnia az intelligenciamnak? Irjam oda zarojelben hogy epp mit olvasok, ki a kedvenc filozofusom, milyen programnyelveket beszelek vagy hogy ertek az autokhoz? Maximalista vagyok minden teren es mindenben a legjobbat akarom kihizni magambol. Abszolut nem vagyok felelotlen.
2016. szept. 9. 17:19
 28/33 anonim ***** válasza:
29%

Kedves Kérdező!

Intelligenciád abban nyilvánul meg, hogy olyan dolgokra szóród el fölöslegesen a pénzt, aminek nincs értelme.

Egy, a szépség múlandó.

Kettő, egy intelligens ember átgondolja, hogy mire szór el egy kisebb vagyont.

De hát te úgyis megteheted, különben nem tennéd.

Egyébként tényleg önbizalom hiányos vagy, mert képtelen voltál saját magadat elfogadni olyannak, amilyen voltál, ezért kompenzáltál a műtétekkel! Most már sokkal boldogabb vagy, hogy ezeket a műtéteket elvégezték rajtad? Nőtt az önbecsülésed?

Ha tényleg a maximumot akarnád magadból kihozni, akkor a műtét előtti énedből hoztad volna ki!

2016. szept. 9. 17:27
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező,nem úgy kell szépnek lenni,hogy szétműtteted mindened,úgy bárki lehet szép :D Én műtétek nélkül is csinos vagyok(mellesleg egyetemista és én is beszélek 3,lassan 4 nyelven)és nem fog változni a véleményem,akinek ennyi pénze van csak arra,hogy a külsejére szórja,mert ugye ezeken kívül még sok más költség is van az életben,az vagy lottót nyert,vagy aranyásó,vagy prosti.Vagy esetleg saját céged van?Ezt nehéz lenne elhinni,szerintem ezzel itt mindenki egyetért.

Ettől még lehetsz okos,de a megnyilvánulásaidból nem az tükröződik.

2016. szept. 9. 17:46
 30/33 A kérdező kommentje:

Egy nyaralas is mulando vagy egy kozos elmeny egy szamomra fontos emberrel, dd szep emlek es meghatarozo elmeny.  Tudom hogy nem leszek orokke szep es fiatal de amig lehet probalom kihozni a legjobbat magambol. Azt a reszet a bevetelemnek amit elkoltottem mas elkolti alkoholra cigire. Abbol szurod le az intelligenciamat hogy mire koltom a feledleges penzem? Hogy jon ez egyaltalan az eredeti kerdeshez?  ha 3millio neked kisebb vagyon akkor miert irsz?  En se allok le milliadosokkal beszelgetni hogy miert is kell nekik a 20. Jacht.

Jobban tetszem igy magamnak. Onbizalmam elotte is volt.

Van sajat ceg es olyan csaladba szulettem ahol ezek piti penzek.

Hogy jon ez a kerdeshez?

En valaszoltam a sajat kerdesrmre mert itt vettek a faradtsagot egyesek es kifejtettek reszletesen. En nem reagalok arra hogy ki mire kolt. Ti miert arra reagaltok hogy en mire koltok?

2016. szept. 9. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!