Hogyan hozzam megint formába magam?
Történt mostanában pár dolog,ami megviselt.2-3hete nem foglalkoztam magammal.Nem vasaltam ki hajam,és elég bénán néztem ki,nem sminkeltem,nem érdekelt mit veszek fel,nem tornáztam.Egyszerűen elhanyagoltam magam.Most nagyjából összeszettem magam,és vissza akarom hozni a régi énemet.Amikor érdekelt,hogy hogy nézek ki,vidám voltam,jól éreztem magam a bőrömben.Mondanom sem kell így,hogy nem tornáztam feljött pár kiló,bár így sem vagyok kövér,azt hiszem.161cm és 57kg vagyok,bár apám mindig ezt mondogatja,hogy hogy nézek ki.Mondjuk ezzel nem foglalkozok,mert ismerve apámat ha vékony lennék az lenne a baj...
Szóval szeretnék megint jól kinézni,élettel teli,energikus,vidám lenni.
S szükségem lenne pár szépségtippre.
Holnap szeretném rendbe tenni az arcom.Száraz,de mégis miteszeres a T vonalban a bőröm.Mit ajánlotok?
Ezenkívül írjatok mindenféle tippet,praktikát,hogy megint jól érezzem magam a bőrömben?!
15/L
nagyon sz.rul nézek ki,mert elhanyagoltam magam,sz.rtam az egész világra...de visszajött az életkedven,kezdenek jól alakulni a dolgok és szeretném formába hozni magam.
ezért kellenének szépségápolási tippek,praktikák.
ha rossz kedvem van ezt szoktam csinálni
elöször is feküdj be egy kád vízbe, habfürdővel megtöltve.
áztasd magad, olvass el egy magazint (joy, cosmopolitan ) esetleg zene is szólhat.
ha borotválkozol szőrteleníts
moss hajat, jól balzsamozd be
kiszálltál a kádból jól testápolózd be magad
az arcodon nyomogasd ki a pattikat, meg tonizálj
szárítsd be a hajad, vasald ki, vagy amit szoktál, esetleg valami újat is kipróbálhatsz, pl göndörítsd be
menj a szobádba és próbálgasd fel a kedvenc ruháid
nézd meg a kedvenc filmed
esetleg szervezhetnél egy csajos pizsipartit, hívd meg egy-két csaj barinőt, vagy unokatesót, vagy mittoménkit, és fessetek körmöt, csináljátok meg egymás haját, nézzetek meg valami filmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!