Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam magam formába...

Hogyan hozzam magam formába szalagavatóra?

Figyelt kérdés
Első osztályban még nagyon kövér voltam (66 kg!!), aztán másodikban elkezdtem fogyózni, most már 53-55 kg között mozgok. Míg volt suli, addig beszélgettünk a lányokkal (6-an vagyunk) és megjegyeztük, hogy senkinek nem kell fogynia, mindenki 55 kg körül mozog, egy o. társam 66 kg, de rajta nem látszik meg, mert magas. November 25-én pedig kezdődik a bál... és ugye van keringő, meg sima o. tánc (ami lehet rocky, salsa, akármi) és szeretném ha nagyon szép "menyasszonyi ruha" kerülne rám és nem kéne olyat felvennem, ami nem tetszik, mert nem stimmt az alakom. No meg ha esetleg a táncpartneremnek fel kell emelnie, ne legyen az, hogy nem bír felemelni. A környezetemben azt mondják, már ne fogyjak, mert kell az 'erő' érettségire. Én a lábamat akarom formásítani, meg a hasamat, hogy ne löttyedt legyen a kettő, hanem "izmos". Ehhez szeretnék tanácsokat, tippeket kérni Tőletek, és megkérdezni azt, hogyha augusztusban elkezdek mozogni, akkor elérhetem-e a kívánt hatást?
2011. júl. 29. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért vagy löttyedt mert zsíros vagy. Elsőnek szedj össze egy kis izmot, majd utána szálkásítás... irány a konditerem.

elsőnek: [link]

Szálkásításhoz: [link]

Edzés: [link]

2011. júl. 29. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mindent el érhetsz addig, ha megfelelő az étrended és sportolsz. De javaslom utána se hagy abba a sportot és a helyes táplálkozást, plusz a jó fizikai állapot segíti a szellemit is... Nem tudom ki mondta, hogy elveszi az erődet a tanulástól, de ő sem sportolt még. :)
2011. júl. 29. 13:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem zavar, hogy csaj vagyok? Első.
2011. júl. 29. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
De mert pont olyan hülye vagy mint a többi nő, hogy ezt visszakérdezted. A cikk átlagos embereknek, többek között átlagos nőknek szól. Most mondhatnám, hogy rubint rékázz de tudom, hogy pocsék eredménnyel járna. Kicsit gondolkozz mielőtt f4szságokat kérdezel... de ha ennyire zavar a konditerem, és a lassú felkészülés menj el egy box edzésre ott megtudod mi az a jó isten... fogyás szempontjából még lehet hatásosabb is lenne, de első edzés után haza se tudnál menni, ezért javasoltam egy tartható dolgot.
2011. júl. 29. 16:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Visszavonom, van két értelmes nő is itt a fórumon. dilisnyuszi és kedves dragon ball fan 67-68%os a fogyókúrából.

Megadtam, hogy mit kéne csinálnod innentől rajtad múlik a dolog.

2011. júl. 29. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!