Hogyan legyek karcsúbb a szalagavatóra?
November végén lesz a Szalagavatóm, szeretném ha valamivel nőiesebb lenne az alakom...nem vagyok kövér igazából soványnak mondanak de van egy apró úszógumim...olyan kislányos az alkatom kicsik a melleim és szeretnék egy kicsit karcsúbb derekat mert azzal úgy gondolom nőiesebb lenne az alakom, sajnos a mellemen max valami jól kitömött melltartó fog segíteni de ha a derekam karcsúbb az már nagyobbnak tűnhet picivel...
Szóval szeretnél kemény hasat, de az úszógumim egyszerűen nem tűnik el kiskoromtól fogva ott van és nem tudok vele mit csinálni....
Tudom elcsépelt de hány felülés és milyen gyakorlatok abból mennyi, időben vagy számban tesz ki egy jó edzést?
Esetleg csináljam napjában többször 15 percig? Vagy egyszer ruaszkodjak neki 40-60 percre?
Vagy kétnaponta de akkor alaposan? hogy jó edzeni és mi a jó gyakorlat ami erősíti és karcsúsítja a hasat, de a mellet nem viszi?
Szerintem ez a több mint két hónap valami kissebb eredményre elég lehet de segítsetek mert nem tudom hogyan nem várok én csodát...de nagyon nem tudom hogy kell elkezdeni...személyi edzőt meg edzőtermet nem igazán vállalnék be....előbbire nincs pénzem utóbbira meg bátorságom...nagyon kislányos vagyok 14-nek néznek sokszor, szóval furcsa lenne a felnőttek közé menni, még akkor is ha csak 18 évesek (és annak is látszanak)
Otthoni edzés kell, és valami jó motivációs módszer...
a fő kérdésedre a válasz: szálkásító étrend. ezzel és megfelelő edzéssel adhatsz le zsírt.
utolsó sor ide lóg a képbe, "otthoni edzés kell, és valami jó motivációs módszer.."
ha nem találsz valamihez motivációt, ergó nincsen értelme csinálni. senki sem kényszerít, ha igen az is csak egy nyomás.. nem ismerem persze az életed, deee.. ezeket ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!