Szerintetek 171 cm-hez 74 kg nagyon durva? Tisztában vagyok vele, hogy túlsúlyos vagyok.
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy túlsúlyos vagyok. De van olyan esetleg, aki szerint ez elfogadható, és még nem durva súlyfelesleg?2016. jún. 12. 16:52
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem durva. Mondjuk nem mindegy, miből és hogyan áll össze az a 74 kiló.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez így kicsit megnyugtató
2016. jún. 12. 19:11
4/7 anonim válasza:
Ezek az adatok nem mondanak semmit.
Egy vastag szikár combizom vagy erős csontozat durván megtekeri a mérleget.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor milyen adat mond bármit is?
2016. jún. 12. 22:25
6/7 anonim válasza:
Nem vészes. De az eloszláson sok múlik, piszkafa lábak mellett hülyén néz ki a dinnyényi has. (szélsőséges de van akinek ilyen az alkata)
Egy kép mutatná a legtöbbet, önmagában a súly csak annyit mond, hogy a viselőjén lehet egy két kiló fölösleg.
7/7 anonim válasza:
Ha arányos vagy (van vállad, melled, csípőd, de ezeknél láthatóan vékonyabb a derekad), akkor jól nézhetsz ki. Ha olyan, amit az előző írt, hogy vékony lábak, nagy has, és derék nincs, az hátrányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!