Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire durva a magasságom?...

Mennyire durva a magasságom? :O 14L

Figyelt kérdés

Átlagos méretű lány voltam, de aztán ötödik elején megjött, és azóta meg nem álltam a növésben (szinte minden téren)... Tehát ötödik elején még 150 cm voltam, átlag, aztán megjött, és ötödik végén már 161 centi voltam. Hatodik elejére 165 centisre nőttem, hatodik végén már 174 cm voltam. Hetedik elején 179 cm voltam, hetedik végén 185. Nyolcadik elején 187 cm voltam, most pedig (nyolcadik közepén) már 193 cm vagyok!! Eközben a melleim ötödiktöl hatodik végéig 60AA-sak voltak, Hetedik végére 70A-sak, nyolcadik elejére 70B-sek, téli szünet alatt pedig két méretet is nőttek, most 75D-sek... (Egyébként 79,5 kg vagyok.) Meddig növök még?? Anyám 172 cm, apám meg 196, mindjárt utolérem!!

Normális ez? Egyáltalán ismertek ilyen magas lányt? :O

2016. márc. 10. 17:13
 1/9 anonim válasza:
Mivel eszed a nokedlit? :'D
2016. márc. 10. 17:22
 2/9 A kérdező kommentje:
#1: Pörkölttel ;)
2016. márc. 10. 17:24
 3/9 ~OnLány~ ***** válasza:

Azta. :O

Nem rossz ilyen magasnak lenni?Mármint nem tehetsz róla,de 14 éves vagy.Remélhetőleg nem fogsz tovább nőni,vagy nem tudom,de szerintem hirtelen nőttél ekkorára,minden évben majdnem 10cm-t.

Az unokahúgomnak az apja is hatalmas ember,szerintem megvan akkora,mint az apud,de lehet magasabb.

Szóval 12 éves lesz,de már nagyobb tőlem,én 165 vagyok,ő meg majdnem 170.És 5. osztályba jár most.

Ugyhogy ő is biztosan nagy lány lesz.

Viszont a nenám,az anyja meg 160cm,vagy picit alacsonyabb.

2016. márc. 10. 17:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát néha kicsit szar, de már valamelyest hozzászoktam :) Pláne hogy év végéig még valószínűleg fogok nőni, legalábbis az eddigi évekből kiindulva... :S
2016. márc. 10. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:
az igen, hatodik végén magasabb voltál mint most én 23 évesen (172cm fiú). Amúgy úgy tudom, hogy a lányok 16-18 éves korukig nőhetnek, lehet eléred a 2 métert is.
2016. márc. 11. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Ismerek egy ilyen magas lányt. :)

Normális? Igen, az. Az emberek nem egyformák. Van, aki jobban hasonlít az átlagra, van, aki kevésbé. De ettől még ez normális. Főleg tudva azt, hogy volt honnan örökölnöd.

2016. márc. 11. 13:54
 7/9 anonim válasza:

Hát alig 3 és fél év alatt nőttél 43 centit, ez tényleg durva,jó eséllyel eléred, sőt meghaladod a 2 méteres magasságot. Mindenestre egy orvosi kivizsgálás (endokrinológus) nem ártana, hogy nem e valami agyalapi mirigy zavar állhat a rendkívül gyors növekedés mögött.

Van egy kosaras lány, ő 20 évesen 208 centi, ő is hasonló ütemben nőhetett, mint te:

[link]

2016. márc. 16. 04:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Mért nem vagy az osztálytársam XD
2017. jan. 30. 16:58
 9/9 anonim ***** válasza:
küldj már képet :D
2017. aug. 12. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!