Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 16 évesnek nagyon durva lenne...

16 évesnek nagyon durva lenne egy nyelvpiercing?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék olyan tipikus kommenteket (mindenki tudja mire gondolok), tisztában vagyok a hátrányaival, esetleges következményeivel.

A korosztályomnál is éretebb vagyok, megvetek mindent, amit ők csinálnak (piálás, cigizés, pasizás, azon testrészeim kirakása, amik létezése miatt nőnemű vagyok, stb.)

2016. ápr. 23. 00:09
 1/9 gnoomage ***** válasza:
100%
Nem lenne, bár már a kérdés szerint bőven nem vagy érettebb az átlag 16 évesnél...
2016. ápr. 23. 01:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Pont olyan durva lenne,mint egy 26 évesnek. Én személy szerint nem szeretem (sem magamon, sem a páromon), de ha valaki akar akkor csinálja, nem kell ezzel várnod: már felnőtt ember vagy,még akkor is nem érted el a - sokak által fordulópontként dédelgetett - 18 éves kort.
2016. ápr. 23. 08:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"A korosztályomnál is érettebb vagyok"

Azt tudod, hogy szinte minden veled egykorú ugyanezt gondolja magáról?

2016. ápr. 23. 08:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötekedésböl,de ha a pijálást,cigizést elitéled akkor a nyelvpiercing az hogy lehet hogy teljesen korrekt számodra?

Az exbnőmnek volt és nem volt semmivel sem izgalmasabb ha csokóloztunk!

2016. ápr. 23. 08:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

'a korosztalyomnal is eretebb vagyok'

Aranyos, hogy ezt gondolod.:DDD

2016. ápr. 23. 08:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze az érettséghez. Nekem is 16 évesen lett (igaz, ki kellett szedni azóta párszor, de most 2 éve minden rendben, és még mindig hordom. Ja, 27 vagyok.)
2016. ápr. 23. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan 15-16 évesen lett nyelvpiercingem.

Most 21 vagyok, de még mindig megvan. Probléma sose volt vele.

2016. ápr. 23. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan gáz, mint akármilyen korban. Ha tetszik, csináld. Ha ennyire megveted a korosztályod, miért adsz a véleményükre? Szüleidet kell meggyőzni és kész, ha már tényleg ennyire tisztában vagy mindennel.

Azt azért elmondanám, hogy "nővé" biológiai értelemben a petefészked, méhed, stb. tesz, amit elég nehéz lenne kitenni, a melled másodlagos nemiszerv, utódtáplálásra szolgál, de értem mire gondolsz. :)

2016. ápr. 23. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem csináltasd meg ha szeretnéd és tényleg annyira tetszik. Ha egy idő után megunod egyszerűen csak kiszeded, szerintem nincs semmi durva benne, Hajrá! :)

20/l

2016. ápr. 23. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!