16 évesnek nagyon durva lenne egy nyelvpiercing?
Nem szeretnék olyan tipikus kommenteket (mindenki tudja mire gondolok), tisztában vagyok a hátrányaival, esetleges következményeivel.
A korosztályomnál is éretebb vagyok, megvetek mindent, amit ők csinálnak (piálás, cigizés, pasizás, azon testrészeim kirakása, amik létezése miatt nőnemű vagyok, stb.)
"A korosztályomnál is érettebb vagyok"
Azt tudod, hogy szinte minden veled egykorú ugyanezt gondolja magáról?
Nem kötekedésböl,de ha a pijálást,cigizést elitéled akkor a nyelvpiercing az hogy lehet hogy teljesen korrekt számodra?
Az exbnőmnek volt és nem volt semmivel sem izgalmasabb ha csokóloztunk!
'a korosztalyomnal is eretebb vagyok'
Aranyos, hogy ezt gondolod.:DDD
Nekem is olyan 15-16 évesen lett nyelvpiercingem.
Most 21 vagyok, de még mindig megvan. Probléma sose volt vele.
Ugyanolyan gáz, mint akármilyen korban. Ha tetszik, csináld. Ha ennyire megveted a korosztályod, miért adsz a véleményükre? Szüleidet kell meggyőzni és kész, ha már tényleg ennyire tisztában vagy mindennel.
Azt azért elmondanám, hogy "nővé" biológiai értelemben a petefészked, méhed, stb. tesz, amit elég nehéz lenne kitenni, a melled másodlagos nemiszerv, utódtáplálásra szolgál, de értem mire gondolsz. :)
Szerintem csináltasd meg ha szeretnéd és tényleg annyira tetszik. Ha egy idő után megunod egyszerűen csak kiszeded, szerintem nincs semmi durva benne, Hajrá! :)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!