Szerintetek nem bunkóság megjegyzéseket tenni valaki
magasságára?
Figyelt kérdés
183 cm magas lány vagyok, utálom, hogy ekkorára nőttem, és nagyon bánt, hogy az emberek állandóan megjegyzéseket tesznek a magasságomra. Folyton ezeket hallom: "Úristen, milyen magas vagy!" "Te vagy a legmagasabb lány, akivel eddig találkoztam." vagy "Pontosan hány centi vagy?" Eddig a kedvencem az volt, amikor valaki megkérdezte nem rossz-e lányként ilyen magasnak lenni. Most erre mit lehet mondani? Persze, hogy rossz. Nem gondolnak bele az emberek, milyen bántóak ezek a beszólások? Helyettesítsük a magas jelzőt mondjuk az alacsony, kövér vagy a sovány szóval, aztán gondoljunk bele hogy hangzik! "Úristen, de alacsony vagy!" "Te vagy a legsoványabb ember, akit valaha láttam." "Te pontosan hány kiló vagy?" Ilyeneket miért nem kérdez egy értelmes ember sem? Ha tudják hogy ez bántó, akkor a magas embereknek miért mondják ezeket?
Lehet valaki csak bóknak szánja, és egyáltalán nem akar bunkó lenni. Egyébként sok férfinek (köztük nekem is) bejönnek a magas lányok, szóval ne törődj vele :) A megjegyzésekkel meg ne foglalkozz, ignoráld őket sokkal jobb lesz.
2016. máj. 4. 12:31
12/14 anonim válasza:
196 centi vagyok (srác), és egész életemben kaptam ezeket, és persze a legtöbbször olyanoktól, akik ismernek, tehát sokszor látnak :D És rettentően idegesít, valóban. Pont emiatt nem is szeretek alacsony emberek közé menni, hanem a hasonló magasakat keresem, például leendő páromnak is csak magasat tudok elképzelni, kb 175 az alsó határ. A 183 centidnek én őszintén nagyon örülnék :D De nem tenném szóvá sokat, mert tudom, milyen érzés.
Mindig abban reménykedem, hogy egy jó magas lány (akár 195 centi) majd a magasság miatt néz ki magának :D De még sose jött össze :(
24/F
2016. máj. 4. 15:41
13/14 anonim válasza:
144 cm vagyok. Allandoan megdobbennek, csufolodnak, elvihorasszak, h 2.-osnak hittek..(6.os vagyok)
Nnekem van egy 177 cmes 12 (!) eves osztalytarsam.
Ne foglalkozz par k...csggel :)
2016. máj. 5. 21:13
14/14 anonim válasza:
Én nem egyszer szólítottam meg nálam magasabb lányokat, és a szándékom sosem volt bántó. Számomra nagyon vonzó, ha egy lány magasabb nálam, pláne, ha nemcsak pár cm-rel. Ez a 183 cm-es magasságomnál nem könnyű eset.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!