Szerintetek nem bunkóság megjegyzéseket tenni valaki magasságára?
hát mivel ez egy genetikai adottság, amit te nem tudsz befolyásolni, eléggé. bár talán enyhítő körülmény, hogy sokan nem rossz szándékból csinálják, de még akkor is udvariatlan és tapintatlan.
én a hús nem evéssel vagyok így, unom a gyakran ismételt buta kérdéseket és ugyanazt a néhány, kifejezetten béna, humorosnak szánt megjegyzést.
Velem is ez van, 178 cm körül vagyok, és nekem is mondják folyton hogy "hű, de magas vagy". Illetve korábban amikor még tizenéves voltam, akkor a nagymamám folyton azt mondogatta, hogy "remélem már nem nősz tovább". Utána gyorsan mindig hozzátette, hogy ja, de amúgy a magas lányok a legszebbek. De persze, ezt tuti igazából nem így gondolta.
De főleg inkább ilyen öreg nénik szokták mondani. Pl egyszer beszálltam a liftbe itt ahol lakom, és egy öreg néni is beszállt, és ő is így elképedve mondta, hogy milyen magas vagyok.
Pedig nem is vagy olyan magas. Kicsit vagyok magasabb nálad és múltkor láttam egy lányt,akinek a hóna alatt tudtam volna rohangálni:D
Nincs ezzel baj,valakinek pont emiatt ia tetszhetsz majd.
És általában ezt nem gondolják sértőnek.
Nem hiszem, hogy ezt sértőnek veszik. Ha egy kövérre azt mondod, fú de kövér vagy, az sértő, mert a kövérek rondák, senkinek nem kellenek.
De a magasság... az egyik legjobb barátnőm pont akkora, mint te, én meg 158 centi vagyok. Soha nem tettek megjegyzést.
Ha valakinek azt mondom, te vagy a legkövérebb ember, akit valaha láttam, azzal nyilván meg akarom bántani, de ez magassággal max. dicséret lehet. Kb. olyan, hogy fú, neked van a leghosszabb hajad, amit valaha láttam.
Nem tudnál egy kicsit hangosabban írni? Idelent sajnos nem igazán hallom, amit mondasz!
:P
Téged miért zavar? Fiú vagyok, de valahogy nem igazán érdekel, hogy mekkora egy lány.
én 178 cm vagyok, szerintem annyira nem is extrém, de mg így is gyakran hallom az általad említett megjegyzéseket. az ilyen 'húúú de magas vagy!' kaliberű beszólásokra mégis mit lehetne mondani? azt, hogy tudom? vagy azt, hogy te meg nem? tényleg nem értem, mit kell ezen így meglepődni, bár én rossz néven nem szoktam venni, mert (már) szeretem, hogy ilyen magas vagyok, szerintem sokkal szebb egy légies, magas alkat. sok lány irigy emiatt, nyugi.
a kedvencem az volt, amikor álltam sorban valamiért és mögöttem egy lány elkezdte ecsetelni, hogy bárcsak ő is magas lenne, mert az milyen szép, a vele lévő (kb 170 centis kis törpe) fiú meg elkezdte győzködni, hogy ne akarjon magas lenni, mert az nem jó, nem szép, ha egy lány magas stb. mindezt tök hangosan, úgy, hogy kb 20 centire álltak tőlem. hátra néztem és csak megvetően néztem rá, de már bánom, hogy nem osztottam ki rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!