Sokan miért keverik a melegséget a kissé nőies öltözékkel?
Figyelt kérdés
Nem titkolom, hogy szeretek nőies ruhaneműkben is járni, de elég paraszt embereket nem bírom, amikor utcán lehomiznak, beszólnak, megjegyzést tesznek. Elég bosszantó, pedig nem hivalkodóan öltözök, de ahogy sok nő szeret fiús vonalat bevinni az öltözékébe én is szeretek nőies vonalat, ruhaneműket, harisnya,leggingset.
Az oké, hogy nem tetszik egyeseknek rajtam vagy melegnek gondolnak, de nem értem miért nincs annyi kultúra bennük, hogy nyílt utcán nem szólnak be?
És miből gondolják kapásból, hogy meleg aki női ruhaneműt hord, amúgy férfias öltözékhez? Mi köze a melegségnek az öltözékhez? Mert aki ismer meleg férfiakat, pl Alföldi Róbert, Elton John, Csonka András, Warnus Xavér ők se nőiesen öltöznek.
2016. ápr. 9. 20:12
1/1 anonim válasza:
Mert a sok tudatlan kurtulatran barom tajekozodas nelkul osztja az eszt:D fogalmuk sincs az egeszrol, de le melegezni a masikat, az megy. Sajnos vannak ilyen emberek es mindig is lesznek. Nemkell veluk torodni, figyelmen kivul kell hagyni. A lenyeg h te erezd jol magad a borodben!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!