Ez bunkóság lenne tőlem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet hogy ugye közeleg a Karácsony, és kicsit a szüleimnek adnék többet mint a nővéremnek mert úgy érzem, hogy ők jobban megérdemlik.. a nővérem mostanság sokat kiabál velem, meg ritkán találkozunk, néha kedves meg megértő meg szükségei van a tanácsaimra, és akkor mindig bűntudatom van..ő rendszeresen keres és tavaly elég sok mindent keres nekem csak kisebb munkáim voltak és azért magamra is költenék..az a baj hogy nem tudom hogy ő milyen értékben venne, de anyukám mondta hogy ne várjak túl sokat tőle és h nem kell semmi nagy dologgal készülnöm..
szerintetek az jó ha ilyen illet/tusfürdő, v. tusfordő/dezodor csomagot adok neki meg még vmit mellé? vmi smink féle meg csoki?
17L a nővérem 21
2013. dec. 4. 06:54
1/3 A kérdező kommentje:
és aza helyzet h. kb bármit adtam bármilyen szebb ékszert-nyaklánc, fülbevaló stb.. nem hordta csak 1-2× felvette és utána ott hányódott a fiókjában..csak bizonyos darabokat hord ezért nem vacakolnék ezzel
2013. dec. 4. 06:56
2/3 anonim válasza:
Ennyi bőven elég. Tusfurdő, dezodor, smink, mind csajos cuccok. Szerintem bármelyiknek megörülne.
3/3 anonim válasza:
én egy lány ismerősömnek körömlakkot, egy finom csokit és tusfürdőt adok, de ez lehet hajbalzsam is, abból mindenki szeret újat kipróbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!