Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bunkóság, ha a tanítái órán...

Bratilla kérdése:

Bunkóság, ha a tanítái órán kabátban vagyok?

Figyelt kérdés
Bőrkabátra, esetleg ballonkabátra gondolok. Ezért nem haragszana a tanárok? Csak elég fázós vagyok, és ha nincs rajtam kabát, akkor hiányzik, nem tudom elmagyarázni. :) Szerintetek?
2012. nov. 4. 13:56
 1/8 A kérdező kommentje:

*tanítási

*haragszanak

Gyorsan gépelek, ezért szoktam elnyomni, bocsánat!

2012. nov. 4. 13:57
 2/8 anonim ***** válasza:
vegyél fel kötött pulcsit, öltözz fel rétegesen, nem tudom, miért jó kabátban ülni. Lehet, megkérdezik, mi bajod van, de ha azt mondod, hogy fázol, talán nem szekálnak.
2012. nov. 4. 14:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért, de nekem kényelmesebb. :) Mindig rétegesen öltözködöm, de hiányérzetem van, ha kabát nincs rajtam. Ha magamon hagyom, az nem illendő? Vagy ez nem olyan, mint a sapka, maradhat? :)
2012. nov. 4. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk sose volt ez gond. Ha fázik valaki akkor jobb a kabátban mintha ott vacogna.
2012. nov. 4. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:
nálunk a fél osztály szinte kabátban van, de mondjuk csak átmeneti időben, azért nincs annyira hideg, hogy egész télen télikabátba ücsörögjünk. :)
2012. nov. 4. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
nálunk is mindig kabátban volt mindenki. Ugye ki kellett szellőztetni szünetben, és akkora fűtés nem volt,hogy 5-10 perc alatt valamiféle meleg legyen. Volt,hogy kesztyűben ültünk matekórán :D
2012. nov. 4. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
nálunk egypár hülye tanár szól érte és akkor lekell vennünk
2012. nov. 4. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is sokszor kabátban ültem végig az órákat... Nem szóltak érte (sapkát nem engedték csak:-D)
2012. nov. 4. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!