Bratilla kérdése:
Bunkóság, ha a tanítái órán kabátban vagyok?
Figyelt kérdés
Bőrkabátra, esetleg ballonkabátra gondolok. Ezért nem haragszana a tanárok? Csak elég fázós vagyok, és ha nincs rajtam kabát, akkor hiányzik, nem tudom elmagyarázni. :) Szerintetek?2012. nov. 4. 13:56
1/8 A kérdező kommentje:
*tanítási
*haragszanak
Gyorsan gépelek, ezért szoktam elnyomni, bocsánat!
2012. nov. 4. 13:57
2/8 anonim válasza:
vegyél fel kötött pulcsit, öltözz fel rétegesen, nem tudom, miért jó kabátban ülni. Lehet, megkérdezik, mi bajod van, de ha azt mondod, hogy fázol, talán nem szekálnak.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért, de nekem kényelmesebb. :) Mindig rétegesen öltözködöm, de hiányérzetem van, ha kabát nincs rajtam. Ha magamon hagyom, az nem illendő? Vagy ez nem olyan, mint a sapka, maradhat? :)
2012. nov. 4. 14:04
4/8 anonim válasza:
Nálunk sose volt ez gond. Ha fázik valaki akkor jobb a kabátban mintha ott vacogna.
5/8 anonim válasza:
nálunk a fél osztály szinte kabátban van, de mondjuk csak átmeneti időben, azért nincs annyira hideg, hogy egész télen télikabátba ücsörögjünk. :)
6/8 anonim válasza:
nálunk is mindig kabátban volt mindenki. Ugye ki kellett szellőztetni szünetben, és akkora fűtés nem volt,hogy 5-10 perc alatt valamiféle meleg legyen. Volt,hogy kesztyűben ültünk matekórán :D
7/8 anonim válasza:
nálunk egypár hülye tanár szól érte és akkor lekell vennünk
8/8 anonim válasza:
Én is sokszor kabátban ültem végig az órákat... Nem szóltak érte (sapkát nem engedték csak:-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!